arena mladih

Arena Mladih 2018, Sejem Izobraževanja in Poklicev + ZASTONJ PIZZA!

Arena Mladih 2018

Letos bomo spet prisotni na Areni Mladih!  Oglasi se pri nas na brezplačnem kosu pizze. 🍕🍕 Vse kar moraš storiti je, da nam pokažeš nameščeno ehrana aplikacijo in že se lahko mastiš s pico ali pa sodeluješ v naših nagaradnih igrah. 😉 Ehrana aplikacijo lahko namestiš na svoj Android ali iPhone. Z veseljem lahko rečemo, da je naša aplikacija z oceno 4.9 najbolje ocenjena slovenska aplikacija (v kategoriji 10k – 50k prenosov). Hvala vam!

Arena Mladih 2018

Že 18. Arena mladih bo na kup zbrala vse mlade in mlade po srcu, mračnemu januarskemu obdobju povrnila veliko življenja, vsem mladim pa ponudila dvodnevni oddih ter obilo zabave. Čakajo te moderna spletna orodja, aplikacije in gadgeti, moda in prehrana, potovanja, šport, zabava, nočno in dnevno rajanje, glasba, pustolovščine in še kaj!

Ne zamudi sejma zabave, elektronike, aplikacij, glasbe, mode, športa in okusov  mladih, ki bo potekal dva dni, natančneje 26. in 27. januarja 2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Te zanima kdo se ti bo letos predstavil? Znan je že seznam razstavljalcev, ki si ga lahko ogledaš tu.

10. Informativa – sejem izobraževanja in poklicev

Istočasno kot 18. Arena mladih, bo v dvorani A Kupola potekala 10. Informativa, sejem izobraževanja in poklicev.

Letos bo prvič znotraj informative potekal projekt zaposlovanja mladih MOJA PRVA ZAPOSLITEV. Mladi boste na dogodku lahko stopili v neposreden stik z delodajalci, ki nudijo štipendije, praktična usposabljanja, projektno in študentsko delo ter prvo zaposlitev. Seznam podjetij, ki ponujajo zaposlitve ali štipendije si lahko ogledaš tu. Vstop prost.

Smo te prepričali? 

Da lažje najdeš brezplačno pizzo ti prilagamo zemljevid. 😘 Najahajmo se v Marmorni dvorani (Dvorana B), na zeleno označeni lokaciji!

Arena Mladih 2018

Te še nismo prepričali? Ambasadorji letošnje Arene Mladih so Nipke, The Artifex, Trkaj in Challe Salle. Gaming.si in UVI CHAIR pa bosta na letošnji Areni mladih poskrbela za največji gaming event na Gospodarskem Razstavišču. Pripravljajo tudi posebne FREE 2 PLAY in VR postaje, kjer boste imeli možnost preizkusiti najnovejšo opremo in novosti na trgu.

Skratka, nekaj za vsakega. Se vidimo!

ekipa ehrana.si