arena maldih 2019

Arena Mladih 2019: Delimo Brezplačno PIZZO!

arena mladih 2019

Letos bomo spet prisotni na Areni Mladih!  Oglasi se pri nas na brezplačnem kosu pizze. 🍕🍕 Vse kar moraš storiti je, da nam pokažeš nameščeno ehrana aplikacijo in že se lahko mastiš s pico. 😉 Ehrana aplikacijo lahko brezplačno namestiš na svoj Android ali iPhone. Z veseljem lahko rečemo, da je naša aplikacija z oceno 4.9 najbolje ocenjena slovenska aplikacija. Hvala vam!

Arena Mladih 2019

Že 19. Arena mladih bo na kup zbrala vse mlade in mlade po srcu, mračnemu januarskemu obdobju povrnila veliko življenja, vsem mladim pa ponudila dvodnevni oddih ter obilo zabave. Čakajo te moderna spletna orodja, aplikacije in gadgeti, moda in prehrana, potovanja, šport, zabava, nočno in dnevno rajanje, glasba, pustolovščine in še kaj!

Ne zamudi sejma zabave, elektronike, aplikacij, glasbe, mode, športa in okusov  mladih, ki bo potekal dva dni, natančneje 25. in 26. januarja 2019 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Te zanima kdo se ti bo letos predstavil? Znan je že seznam razstavljalcev, ki si ga lahko ogledaš tu.

11. Informativa – sejem izobraževanja in poklicev

Istočasno kot 19. Arena mladih bo potekala tudi že 11. Informativa, sejem izobraževanja in poklicev.

Na Informativi bo tudi letos potekal projekt Moja prva zaposlitev! 😉 Mladi boste na dogodku lahko stopili v neposreden stik z delodajalci, ki nudijo štipendije, praktična usposabljanja, študentsko delo ter prvo zaposlitev. Vstop je prost.

Smo te prepričali? 

Da lažje najdeš brezplačno pizzo ti prilagamo zemljevid. 😘 Najahajmo se v Stekleni dvorani (Dvorana C), na z modro označeni lokaciji!

arena mladih 2019

 

V Stekleni dvorani C bo za lepotne nasvete poskrbel Avon, za ideje za potovanje bodo poskrbeli Balkan Campers, Kompas Young in Collegium Mondial, za lačne želodčke bodo poleg nas poskrbeli še d’Burger, osvežili pa se boste lahko z Coca-Colo.

Že pred udeležitvijo pa lahko sodeluješ tudi v nagradni igri. Oglej si nagrade in izberi kaj si želiš na dobimo.se/nagradna-igra/

Se vidimo!

ekipa ehrana.si