Dostava hrane: ekipa ehrana

ehrana.si: Decembrski teambuilding naše ekipe

Letos decembra je ekipa ehrana.si želela na krajši izlet in kot destinacijo smo izbrali Bled. Ker kremšnito in blejsko jezero vsi člani ekipe že dobro poznamo, smo se odločili, da na Bledu poskusimo še nekaj novega. Odločili smo se, da se bomo zaklenili v sobo in preizkusili našo sposobnost reševanja problemov in logičnega razmišljanja. Uganete kje?

Po kratkem sprehodu okoli jezera in hitri kremšniti smo se odpravili v Lockless escape room, kjer se je pričela naša dogodivščina.

ehrana teambuildingZačelo se je z uvodno predstavitvijo in razlago, kako bo potekala izkušnja v escape roomu. Na tej točki smo samozavestno in bahavo sporočili članom osebja, da namigov ne bomo potrebovali in da bomo ven zagotovo prišli v manj kot eni uri. Misliš, da nam je uspelo?

 

 

Vstopili smo v sobo, ključ v ključavnici se je obrnil in po zgodbi iz videa se je pričelo odštevanje časa na ekranu. Sunkovito smo planili na vse objekte, ki so bili v prostoru in hitro našli prvih nekaj namigov. To nam je  dalo še več samozavesti in zagona, da iz sobe pridemo v manj kot eni uri.

A na žalost se je naše hitro reševanje uganke prelevilo v nekoliko počasnejše in prišel je trenutek, ki smo se ga vsi bali. Nismo mogli več naprej. Ura nam je sporočala, da se čaz izteka in misel, da nam ne bo uspelo, nas je še bolj upočasnila. Tako smo bili primorani storiti nekaj, česar se še danes sramujemo: Zaželeli smo si pomoči. 

Iz zvočnika se je oglasil glas, ki nas je odrešil tavanja v temi. Po kratkem namigu ali dveh je ekipi ehrana nato končno uspelo pobegnti iz sobe pobega in postali smo Lockless.

Pobeg iz sobe nam sicer ni uspel v eni uri (potrebovali smo eno uro in deset minut), smo se pa zelo zabavali. Bomboni pa so tudi bili odlični 🙂

ehrana.si teamTeambuilding naj bi pozitivno vplival na odnose med zaposlenimi, zadovoljstvo in izboljševal komunikacijo. Zaenkrat lahko rečemo, da smo se imeli super, če pa se bo kasneje pojavil tudi zgornji efekt, vam sporočimo 🙂

Še enkrat hvala ekipi Lockless escape room. Se že veselimo novega projekta, ki ga pripravljate.

Pa vesel december! 🙂