dostava hrane

Decembrski večeri s prijatelji in dobro hrano

December je čas, ko se nam dogaja en kup lepih in zabavnih reči. Obiščejo nas dobri možje, v mestih prižgejo praznične luči, kakšno leto nas presenetijo prve snežinke, iz mestnih stojnic zadiši po kuhanemu vinu in urnik si zapolnimo z druženjem. Srečamo se z znanci in prijatelji, organiziramo družinska srečanja in se tudi v službi malce poveselimo.

Ker vedno bolj cenimo kvaliteten čas s prijatelji, ga velikokrat preživimo s praznično izbiro pijače in jedače. V decembrskem času so mnoge restavracije nabito polne rezervaciji in zaključenih družb. Za druženje na prostem pa včasih zmanjka energije zaradi nizkih temperatur, zato se rajši družimo doma na toplem.

Tudi vi v naslednjih dneh organizirate domače druženje? Mi vam pri tem pomagamo.

Skupaj zbobnajte družbo, poskrbite za izbrano pijačo, ter odklikajte na ehrana.si.

Prednosti naročanja hrane preko portala ehrana.si pa je ta, da vam nudimo veliko izbiro dostave na enem mestu, da o popustih na hrano sploh ne izgubljamo besed.

Kje naročiti najboljšo hrano v Ljubljani?

 1. Top Chef vam peče slastne burgerje, hrustljave pizze in prave mehiške tortilje. Naročite na www.ehrana.si/topchef
 2. V Morski hrani vam pripravijo pravo primorsko paštico ali rižoto, ribje burgerje in solate. Ribe pa so absolutno njihova specialiteta. Ponudbo si poglejte tukaj 
 3. Decembra se je na ehrana.si priključila kitajska restavracija HUANG’S . V strogem centru Ljubljane za vas pečejo mesne in vegetarijanske specialitete sestavljene po tradicionalnih kitajskih receptih.

Domžalčani, kje pa vi lahko okusno jeste?

 1. V Piknik Bistroju vam nudijo zdrava kosila in malice. Slovijo po veganski kuhinji, zato vas vabimo, da oddate naročilo.
 2. Kitajsko Mesto vam nudi izbor pravih kitajskih rezancev in mesa pripravljenega po njihovih tradicionalnih receptih! Klik klik

Mariborčani pogrejte svoje želodčke v:

 1. CANTANTE CAFE TABOR, kjer vam ponuja hudo dobro mehiško hrano. Naroči jo na https://www.ehrana.si/cantante
 2. Gostilna in picerija Vijolica za vas pripravlja pice, jedi z žara, pikantne perutničke in testenine po babino. Poglej ponudbo TUKAJ

Kje naročiti najboljšo hrano v Celju?

 1. Celjani se ve, da najboljše pizze pečejo v Pizzeriji Oliva, kajne? Poleg pizz vam kuhajo dnevno sveža kosila in pripravijo zdrave solate in kremaste testenine. Hitro pokukaj na https://www.ehrana.si/picerija-oliva
 2. Pizzerija Verona v Celju za vas pripravljajo družinske pizze, mehiško in morsko hrano. Naročila lahko oddate tukaj.

Kje naročiti odlično dostavo hrane na gorenjskem?

 1. V Gostilni in pizzeriji Kozuc pečejo slavne pizza kruhke, poleg tega pa nudijo mesne dobrote in solate. Dostavljajo v Tržič.
 2. Pri Smuku se dobro je! Dostavljajo dobrote iz krušne peči. Klik klik

Na ehrana.si dostavljamo hrano v vsa večja mesta v Sloveniji. Dostavljamo tudi k tebi? Poglej tukaj.

 

Ekipa ehrana.si vam želi lepe praznike in obilo dobre hrane v letu 2017! 🙂