dobra vila film

Dobra vila – Dostava hrane v filmu Šiška Deluxe

Na slovenska filmska platna prihaja nov celovečerni film z naslovom Šiška Deluxe, ki bo svojo premiero dočakal 29. Oktobra v ljubljanskem Koloseju. Zgodba govori o treh priljateljih iz mladosti, ki se v želji po iskanju bolj odraslega in zrelega življenja odločijo odpreti svojo picerijo. Skozi celotno zgodbo nas vodijo s pridihom komedije, kjer bomo lahko uživali v izvirnih dialogih in nepredvidenih zapletih.

dobra vila film

Celotna zgodba delno opisuje resnične dogodke in prepreke, ki so jih glavni igralci doživljali ob ustanovitvi picerije Dobra Vila v Ljubljani, ki se poglavitno ukvarja z dostavo hrane na dom. V glavnih vlogah igrajo Žiga Födransperg, David Furlan, Marko Miladinović in Jana Prepeluh, avtor in režiser filma pa je Jan Cvitkovič.

maxresdefault22

Picerija Dobra Vila je povsem pretresla trg dostave hrane v Ljubljani, saj so z uporabo najboljših sestavin, ki jih pripravljajo izkušeni kuharji in z izjemno okusno hrano prisililI vse ponudnike dostave hrane, da tudi sami kakovost pripravljene hrane povzdignejo na povsem nov nivo. Njihova specialiteta so nezemeljsko okusne pice in hamburgerji, ki so tako dobri, da  se kar stopijo v ustih. Dobra Vila je prisotna tudi na portalu www.ehrana.si , kjer si lahko ogledate njihovo celotno ponudbo ter si hrano naročite na dom.

Leave a Reply