dostava hrane ljubljana

Dostava hrane Ljubljana: Vrhunska kosila sedaj dostavljamo tudi z električnimi kolesi!

Dostava hrane Ljubljana

Danes ti predstavljamo še hitrejšo, boljšo in predvsem okolju prijazno dostavo na dom! S tvojo pomočjo smo v duhu zelene Ljubljane svojo ekipo opremili z električnimi kolesi, ki so varčna, neslišna in brez emisij. 🌿😎 Naroči na ehrana Live in počekiraj naše bajke!

Še ne poznaš ehrana Live?

Gre za storitev, ki je zaživela kot razširitev priljubljenega portala ehrana.si. Kolesarska flota ehrana Live dostavlja iz premium restavracij v širšem centru Ljubljane. Območje dostave je 2.5km okrog posamezne restavracije, kar pomeni, da hrana od restavracije do uporabnika potuje v povprečju le 10min. Omejeno območje nam zagotavlja hitro dostavo visoke kvalitete. V prihodnosti nameravamo storitev razširiti na celotni ljubljanski obroč.

dostava hrane ljubljana

Ekipa ehrana Live uporablja slovenska električna kolesa znamke S-BIKES. Kolesa imajo različne programe vožnje, ki vozniku omogočajo različen doseg in maksimalno potovalno hitrost (25km/h). Imajo tudi asistenco za speljevanje v klanec, LED luči, priklopite pa jih lahko v običajno hišno električno vtičnico.

Dostava hrane Ljubljana

Si misliš, to je vse super ampak mi bi raje jedli? 😋 Ni problema! Poskusi katero od zadnje dodanih restavracij na ehrana Live:

 McDonald’s Železniška
⭐ Indijska restavracija Namaste

Na voljo pa so ti tudi ostale, na ehrana.si že dobro uveljavljene restavracije v centru Ljubljane. Naročiš lahko vsak dan od 11ih do 20ih, na območju 2.5km okrog posamezne restavracije.

 Gostilnica 5-6kg 
⭐ TLOFT
⭐ Das ist Valter
⭐ Gaudi
⭐ Osha
⭐ Sato Bento
⭐ Frks
⭐ Kralj Žara
⭐ Roza Slon
⭐ Taman Organic
⭐ Gostilna Dela
⭐ Osmica
⭐ Loving Hut
⭐ Okrepčevalnica Ribca
⭐ Gostilnica Hiša Pod Gradom
⭐ Yildiz Han
⭐ Mala Terasa

Storitev ehrana Live je zaživela z željo, da uporabnikom ponudimo dostavo iz njihovih najljubših restavracij.  S tem namenom smo razvili algoritem za dostavo hrane na dom, ki je primerljiv z algoritmi tujih uspešnih storitev, kot so Uber Eats, Deliveroo in Foodora

Želimo ti dober tek!

Ekipa ehrana.si