Dostava Hrane

Dostava hrane Ljubljana: ehrana LIVE se širi v BTC!

dostava hrane

Že poznaš ehrana Live? Ehrana Live je nova storitev priljubljenega portala ehrana.si, ki ti omgoča hitro, zanesljivo in enostavno naročilo hrane na dom preko spleta. V okviru storitve ehrana Live dostavljamo hrano iz vrhunskih restavracij, ki prej dostave niso ponujale. Ker hrano dostavljamo z navadnimi in električnimi kolesi, je območje dostave omejeno na 2.5km okrog posamezne restavracije. To nam zagotavlja hitro dostavo in visoko kvaliteto dostavljene hrane.

Pred kratkim smo kolesarsko dostavo hrane ponujali le iz restavracij v centru Ljubljane, sedaj pa smo se razširili še na BTC z okolico. V načrtu za bližnjo prihodnost imamo širitev na celotni ljubljanski obroč. 😋 Ne živiš v območju dostave ehrana Live? BREZ SKRBI, na ehrana.si je že več kot 150 restavracij iz katerih lahko svoj obrok naročiš online. Tudi na študentski bon!

Dostava Hrane | ehrana Live Ljubljana in BTC

Vse restavracije, pri katerih je možno oddati spletno naročilo najdeš na ehrana.si/seznam. Med najbolj priljubljenimi v Ljubljani so Top Chef, MaharajaPicopeko, Rdeče JabolkoHalo Katra … Najbolj priljubljene restavracije za naročilo na študentski bon si lahko ogledaš v tem članku. 🙈

Dostava Hrane | ehrana Live se širi v BTC!

Vse restavracije s hitro kolesarsko dostavo ehrana Live najdeš na ehrana.si/live. Območje dostave si lahko ogledaš v “info” zavihku posamezne restavracije. Po novem kolesarska dostava ehrana Live deluje tudi MED VIKENDI! Vsak delavnik od 10:30 in 20:00, ter ob vikendih med 15:30 in 20:00.

Posebnost ehrana Live dostave je tudi možnost sledenja naročilu v živo, na zemljevidu. 😉

Med najbolj priljubljenimi v centru Ljubljane so McDonald’s ŽelezniškaGostilnica 5-6kg, TLOFT, Osha, Sato Bento, Osmica

V BTC so se nam na novo pridružile naslednje restavracije: McDonald’s Kolosej, Frks BTC in Cube Burger!

Dostava Hrane  | možnosti plačila na ehrana Live

Uporabnikom je naročilo daleč najlažje oddati in hkrati poravnati prek spleta, s čimer se pohitri proces kasnejšega prevzema dostavljene hrane. Poleg plačila z Mastercard, Maestro ali Viso je možno naročilo poravnati tudi z mobilno denarnico Petrol mBills, ki je kot plačilno sredstvo omogočeno na portalu ehrana.si že od samega začetka. V vseh restavracijah na ehrana Live, razen McDonald’s, je naročilo možno poravnati tudi z gotovino.

Mastercard Slovenija na lokalnem trgu podpira podjetja, ki svojo uporabniško izkušnjo izpopolnjujejo z vpeljavo brezgotovinskega plačevanja. V začetnem obdobju uporabnikom ehrana LIVE pri prvem spletnem plačilu s kartico Mastercard ali Maestro ponujamo brezplačno dostavo!

Dober tek,

ekipa ehrana.si