dostava na dom domžale

Dostava na dom Domžale: Pizza Sedmica

Dostava na dom Domžale

Domžale so po novem bogatejše za odlično dostavo na dom. 😊 Po novem lahko na ehrana.si preko spleta naročiš tudi v Pizza Sedmica Domžale! Pizza Sedmica slovi po izvrstnih pizzah, poleg katerih ti podarijo vplačan loto listek.  Poleg pizz pripravljajo za vas vsak delovni dan tudi malice. Naroči danes in zadeni na lotu na ehrana.si/sedmica-domzale

Seznam ostalih dostav na dom v Domžalah si oglej tu: ehrana.si/domzale

Spodaj pa ti jih na kratko predstavimo.

Dostava na dom Domžale

dostava na dom domžale | pizzerije

Preko spleta lahko sedaj v Domžalah naročiš pri dveh Pizzerijah.

Pizza Sedmica Domžale: pizze, kruhki, solate, žar, testenine in kosila. Dostavljajo vsak dan do 21:30! Oglej si njihovo ponudbo na ehrana.si in naroči online.

Pizzerija Papirus: pizze, zrezki, žar, solatke in sladice. Od ponedeljka do sobote dostavljajo do 21:00, nedelje in praznike pa so zaprti.

 

dostava na dom domžale | kitajske restavracije

Kitajsko hrano lahko v Domžalah na dom preko spleta naročiš pri restavracijah Zlati Krožnik in Kitajsko Mesto.

Zlati Krožnik: juhe, ocvrte dobrote, chop sui, rezanci in vegetarijanske jedi. Vsak dan kar do 22ih!

Kitajsko Mesto: juhe, pražen riž, špageti, mongolska ploščla ter različne mesne, morske in vegetarijanske jedi. Vsak dan do 23ih, naročiš pa lahko tudi na študentski bon! Cena študentskega doplačila je 3.87€.

 

dostava na dom domžale | zrezki

Domače jedi za vas v Domžalah pripravljajo pri izredno priljubljenemu Top Dunaj’c Domžale in v restavraciji Melita.

Top Dunaj’c Domžale: pohanje, žar, burgerji in solatke. Od ponedeljka do sobote dostavljajo do 20ih, ob nedeljah in praznikih pa so zaprti.

Melita: malice, kosila, pizze, burgerji, mesne dobrote, testenine, ribje in vegetarijanske jedi.  Od ponedeljka do sobote dostavljajo do 21ih, ob nedeljah in praznikih pa so zaprti.

 

Ti kruli v želodcu? ehrana.si poskrbi zate! Oglej si ponudbo v Domžalah in naroči na dom kar preko spleta. Od okusnega obroka te loči le še par klikov! 😋

Lepo te pozdravljamo in ti želimo dober tek,

ekipa ehrana.si