dostava na dom ljubljana

Dostava na dom Ljubljana center: Gostilnica 5-6kg, Sato Bento in Mala Terasa

dostava na dom ljubljana

Tokrat ti predstavljamo še tri nove ehrana Live restavracije z najhitrejšo dostavo v Ljubljani! Popolno za polurne pavze med službo in mrzle zimske dni. 😊 S ponosom lahko rečemo, da naša kolesarska flota sedaj dostavlja tudi iz Gostilnica 5-6kg, Sato Bento in Mala Terasa. 🚲🚲

Dostava na dom Ljubljana Center | Gostilnica 5-6kg, Sato Bento in Mala Terasa

V tem članku ti na kratko predstavimo njihovo ponudbo.

Layer 5

Gostilnica 5-6kg: raznovrstna gurmanska kosila ter specialitete kot je njihov hobotnični golaž. Dobrote za vas pripravljajo tudi v krušni peči, od koder vsak dan zadiši po mlečnih odojkih, klobasah in nekoliko drugačnih pizzah. Vsak delavnik od 12:00 – 18:00, dostava v radiju 2.5km okrog restavracije.

Layer 2

Sato Bento: vsak teden sveža tedenska ponudba japonskih galvnih jedi. Bento škatlice dobiš v mesni, ribji ali vegetarijanski izvedbi. Poleg okusnih in zdravih glavnih jedi lahko naročiš tudi zanimive prigrizke, japonsko pivo ali sake. Od torka do petka od 11ih do 19ih in ob ponedeljkih do 17ih.

Layer 6

Mala Terasa: odlična izbira za zdrav, okusen in hiter obrok. Na izbiro je domača juhica, “hambvič” in fantastične riževe jedi z zelenjavo, piščancem ali lososom, fit krožnik, wrap ali solata. Na koncu seveda paše dnevna sladica. Vsak delavnik od 10:30 do 16:30, 2.5km okrog restavracije.

Dostava na dom Ljubljana Center | ehrana Live

Že poznaš ehrana Live? ehrana Live je naša nova flota kolesarjev, ki ti prinaša ekspresno dostavo, live tracking naročil in online plačila. Sedaj lahko naročiš pri svojih najljubših restavracijah, ki doslej dostave niso ponujale! Oglej si ponudbo restavracij in naroči hrano na dom ali v pisarno kar preko spleta.

Nova storitev je še posebej zanimiva zaposlenim, ki s trenutno ponudbo dostave hrane niso zadovoljni oziroma se na dostavne čase ne morejo zanesti. Omejena ponudba restavracij v neposredni bližini delovnega mesta je vsem znana preglavica, ki se ji pridružuje še gužva in dolgo čakanje v času malic. Preko ehrana Live lahko sedaj naročiš iz restavracij z visoko kvalitetno ponudbo in svojo hrano pričakuješ ob napovedanem času dostave.

Dober tek!

ekipa ehrana.si