kitajska-hrana

Kje Naročiti Dostavo Na Študentske Bone V Ljubljani?

Dostava hrane na dom reši življenje v situaciji, ko je hladilnik prazen, ven pa se najraje sploh ne bi odpravili. Še dobro da, imamo študentje prav poseben luksuz – možnost naročanja dostave hrane na dom na bone. Zato nas je tokrat zanimalo, kje v Ljubljani je najboljše naročiti na bone ter po čem se odlikuje posamezna dostava. Pa poglejmo:

Kje naročiti dostavo hrane na dom na bone, če si želiš…

…najcenejše opcije?

Halo Janez – Cena doplačila ob študentskem bonu: 3.27€

Halo Janez se nahaja za Bežigradom, hrano pa razvaža po vsej Ljubljani in bližnji okolici. Ponuja ti slovensko, mehiško hrano, pizze in burgerje. Za študente je na voljo več kot 60 različnih menujev, kjer pri vsakem dobiš še juho, sladico in sadje 🙂

Preko spleta lahko naročiš na http://www.ehrana.si/halojanez/student

 dostava na bone pizza

…dobrega kitajskega obroka?

Kitajski dvor – Cena doplačila ob študentskem bonu:  3.50€

Kitajski dvor bo na leni, zaspani ali deževni dan do tvojega praga pripeljal chopsui, sladko kislega piščanca ali pa kakšno drugo specialiteto. Ob obroku ponavadi prienesejo tudi palčke. Če še ne znaš, se spotoma lahko naučiš še kako jesti s palčkami. En super video o tem najdeš na youtubu.

Pri Kitajsem dvoru lahko naročiš online na: http://www.ehrana.si/kitajski-dvor/student

kitajska hrana sladko kisli piščanec

 

…eno super tortillo?

Imperio Mexicano – Cena doplačila od študentskem bonu: 4.37€

Okusne tortille, solate, prigrizke in ostale mesne jedi ti na dom hitro pripelje Imperio Mexicano. Za tiste, ki bi se raje odpravili kar v restavracijo: Prijeten ambient boste našli v ljubljanskem CityParku. Na bone si lahko izbereš 40 različnih menujev z glavno jedjo, solato in sladico.

Če boš kdaj doma imel/a party, lahko pri Imperiu naročiš slastne prigrizke. Polega tega pa pri naročilu nad 10€ zraven dobiš še liter in pol soka.

Pri Imperio Mexicano lahko na bone naročiš tudi preko spleta: http://www.ehrana.si/imperio/student

tortilla imperio mexicano

…nekaj pikantnega?

Tandoori – Cena doplačila ob študentskem bonu: 3.7€

Za pikantno opcijo ti predlagamo bengalsko hrano v restavracji Tandori, ki se nahaja na Trubarjevi cesti v Ljubljani. Izbiraš lahko med 23 menuji za študente, med katerimi se najde vsega po malo: basmati riž s curryjem, zelenjava z rižem, piščančje jedi in solate. Za zares pikantno izkušnjo ti priporočamo goveji Vindaloo, ki je govedina v pekoči omaki s krompirjem. Tudi porcija je glede na ceno vse prej kot skromna 🙂

Če si Tandoorijeve specialitete želiš na bone naročiti na dom, potem to lahko odklikaš na: https://www.ehrana.si/tandoori/student

tandoori dostava

…dozo balkanskih specialitet?

Balkan Express– Cena doplačila ob študentskem bonu: 4.37€

Tramvaj – Doplačilo ob študentskem bonu: 3.7€

Če ti zapaše balkanski žar, potem se v Ljubljani lahko nasitiš marsikje! V prvem nadstropju City Parka v Ljubljani te bo pogostila restavracija Balkan Express, v centru mesta pa te nasproti kluba Cirkus čaka rdeči tramvaj. Obe restavraciji bosta potešili željo po balkanskih specialitetah.

Če bi v hrani raje užival/a doma pa si naroči dostavo na dom. Obe restavraciji ti bosta na študentske bone dostavili tipi topi specialitete iz žara, brezmesne jedi in tudi jedi na žlico.

Online lahko dostavo pri Balkan Express na bone naročiš na: https://www.ehrana.si/balkan-express/student/, pri Tramvaju pa na: https://www.ehrana.si/tramvaj/student/studentski-meniji

jedi z žara

Želimo ti en uspešen študijski semeter ter veliko dobre hrane! Ne pozabi, da prazen želodec sovraži učenje 🙂