Dostava v centru Ljubljane

Dostava v centru: naroči hrano v TLOFT in FRKS!

Dostava v centru Ljubljane je bogatejša še za dva kakovostna ponudnika dostave hrane na dom. Na ehrana.si sta se nam pridružili dve restavraciji; azijska restavracija TLOFT in legendarni ljubljanski Frks! Hrano vam ekspresno dostavimo s kolesi, vsak delovnik v času kosil. 🚲⚡

O ostalih hitrih dostavah v centru smo pisali že prejšni mesec. Če želiš, da dostava pridrvi do tebe na kolesu, lahko trenutno v centru Ljubljane naročiš pri petih različnih restavracijah: Meta in Bazilika, Gostilna Dela, Zaživ! Vegan Bistro, TLOFT in Frks. Vsak mesec bomo dodali več kvalitetnih dostav, že v avgustu pa se lahko veselite tudi naročanja v poznem popoldanskem času! 👌😘

Azijska restavracija TLOFT | Dostava v centru Ljubljane

Tloft | Dostava v centru Ljubljane

Azijska restavracija TLOFT je letošnja uspešnica. S svojimi okusnimi, inovativnimi jedmi so navdušili vso Ljubljano. Zate pripravljajo kitajske in japonske pojedine. Ob klasičnih riževih rezancih lahko poskusiš ramen rezance, obilico različnih sushi menijev, dim-sum, steam buns ali TLOFTovo posebnost – ramen burger.

TLOFT | Dostava v centru Ljubljane

Naročiš lahko vsak delovnik v času kosil, v centru Ljubljane. Kosilo je lahko v tebi že v pol ure! Popolna izbira za vse, ki radi tudi v službi dobro in zdravo jeste. Ter seveda za vse, ki imate radi dostavo hitro pri sebi.

Frks | Dostava v centru Ljubljane

Frks | Dostava v centru Ljubljane

Frks je legendarna ljubljanska restavracija z zdravo, svežo in okusno ulično hrano. Njihove tortilije, znane kar kot “Frks”, pozna vsak, ki je bil kdaj lačen v centru Ljubljane. Znani so tudi po noro dobrih burgerjih in solatah. Sedaj za Frska ne rabiš več od doma ali iz pisarne – naroči ga danes in pri tebi bo s svetlobno hitrostjo.

Frks | Dostava v centru Ljubljane

Naročiš lahko vsak delovnik v času kosil, v centru Ljubljane. Oglej si njihovo ponudbo in si ga privošči na dom ali v pisarno. Frks je najboljši, ko ga ješ s prijatelji.

Upamo, da smo te z novo ponudbo restavracij razveselili. Če poznaš restavracijo, ki si jo želiš videti na ehrana.si nam to seveda sporoči na info@ehrana.si. Z veseljem jih bomo poskusili pridobiti na svojo stran!

Dober tek ti želimo!

ekipa ehrana.si