ehrana Live

ehrana Live: hitra dostava s kolesi v Ljubljani, live tracking in online plačila!

Če se je še pred kratkim zdelo, da v Sloveniji še vsaj nekaj časa ne bo na spregled storitev, kot so Uber eats, Deliveroo ali Foodora, danes temu ni več tako. Pri ehrana.si smo razvili algoritem za dostavo hrane na dom, primerljiv z zgoraj naštetimi, v tujini uspešnimi storitvami. Novo storitev smo poimenovali ehrana Live!

ehrana Live, hitra dostava s kolesi po Ljubljani

ehrana Live ti prinaša ekspresno dostavo, live tracking in online plačila. Sedaj lahko naročiš pri svojih najljubših restavracijah, ki doslej svoje dostave niso ponujale!

Algoritem ehrane Live (tako imenovani el Hefe) spremlja naročila iz različnih restavracij, nadzoruje promet, točno lokacijo voznikov ter predvideva nadaljnja naročila. Dostavljavce nato razporedi tako, da svojo dostavo dobiš kar najhitreje in najbolj točno. Maksimalen čas prevoza obroka od kuhinje do uporabnika znaša le 15 minut, kar pomeni, da hrana ostane topla in okusna. Tako hitrost nam omogočata uporaba koles in omejeno območje dostave.

Nova storitev je še posebej zanimiva zaposlenim, ki s trenutno ponudbo dostave hrane niso zadovoljni oziroma se na dostavne čase ne morejo zanesti. Omejena ponudba restavracij v neposredni bližini delovnega mesta je vsem znana preglavica, ki se ji pridružuje še gužva in dolgo čakanje v času malic. Preko ehrana Live lahko sedaj naročiš iz restavracij z visoko kvalitetno ponudbo in svojo hrano pričakuješ ob napovedanem času dostave. 

Vse ehrana Live restavracije ti omogočajo tudi plačilo s kartico preko spleta. Mobilni denarnici Hal mBills, se tako pridružujejo Mastercard, Visa in Maestro. Hrano ob prihodu lahko le prevzameš in pozabiš, da je drobiž sploh kdaj obstajal. Aplikacija ti omogoča tudi live tracking dostavljavca, tako da vedno veš kje se tvoje naročilo nahaja.

ehrana Live restavracije

Sprva bo storitev na voljo le v središču Ljubljane, po treh mesecih pa jo bomo razširili na področje celotne prestolnice in eventuelno v druga mesta po Sloveniji. Do konca leta želimo storitvi ehrana Live pridružiti 30 restavracij. Trenutno ehrana Live sestavlja devet fantastičnih restavracij. Njihovo območje dostave lahko preveriš na zemljevidu v “info” sekciji (2.5km okrog posamezne restavracije). 

Meta in Bazilika: italijanska kuhinja, naročilo lahko oddaš vsak delavnik od 11:00 – 19:30.

ehrana Live | Meta in Bazilika

Gostilna Dela: domača slovenska kuhinja, naročilo lahko oddaš vsak delavnik od 11:00 – 15:00.

ehrana Live

Zaživ! Vegan Bistro: veganska kuhinja, naročilo lahko oddaš vsak delavnik od 11:00 – 19:30.

ehrana Live | Zaživ! Vegan Bistro

TLOFT: kitajska in japonska kuhinja, naročilo lahko oddaš vsak delavnik od 11:00 – 19:30.

ehrana Live | TLOFT

Taman Organic: veganska in organska kuhinja, naročilo lahko oddaš vsak delavnik od 11:00 – 19:30.

ehrana Live | Taman

Frks: burgerji, tortilije in solate, naročilo lahko oddaš vsak delavnik od 11:00 – 16:00.

ehrana Live | Frks

Osha: tajska in vietnamska kuhinja, naročilo lahko oddaš vsak delavnik od 11:00 – 19:30.

Long Burgers: burgerji, pite in solate, naročilo lahko oddaš vsak delavnik od 11:00 – 19:30.

Slamič: dnevna kosila, naročilo lahko oddaš vsak delavnik od 11:00 – 15:00.

ehrana Live | Slamič

Dober tek ti želimo!

ekipa ehrana.si