indijska pizza

Indijska Hrana: Kaj je novega v Ljubljani?

Kako vam diši indijska hrana?

Hrano iz odlične indijske kuhinje lahko v Ljubljani na dom naročate v indijski restavraciji Maharaja.

Pri pripravi hrane v Maharaji uporabljajo izjemne kombinacije začimb in zelišč, saj izhajajo iz zakladnice pet tisočletne modrosti Indijcev. Družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo stavi predvsem na kakovost in zdravje.

Indijska hrana malo drugače

Kaj je pravzaprav novega? 

Indijska hrana v Ljubljani je pred kratkim postala bogatejša za veliko izbiro vrhunskih indijskih pizz in testenin. Pod okriljem gurmanske hiše Maharaja je namreč nastala blagovna znamka Maharaja pizza. Odločili so se, da slovenskim gurmanom poleg indijske in nepalske hrane ponudijo še nekaj za Slovenijo povsem novega. Odlično!

indijska pizza

Chicken Tikka Pizza: pelati, sir, popečen piščanec, zelena paprika, čebula

 

“Vrhunske indijske omake in začimbe, s katerimi obogatimo naše pizze, so sveže pripravljene po načelih ayurvede, starodavnega indijskega znanja in modrosti o zdravem življenju. Začimbe, zelenjava, oreščki in zelišča ustvarijo harmonijo okusov in arom, ki nahranijo dušo in telo. Zato so pizze, ki jih obogatimo z našimi indijskimi okusi še bolj polne, slastne, hranljive in zdrave.”

 

In menu?

Menu vsebuje indijske vegeterjanske pizze, mesne pizze in morske pizze. Poleg pizz vam bodo brbončiče razvajale še mesne in vegi testenine. Po obroku se lahko osvežite še s pravimi indijskimi napitki kot so mango lassi (narejen iz domačega jogurta in manga) ali Indian masala tea ( črni čaj z ingverjem, mlekom in začimbami).

indijska pizza

Palak Panner Pizza: pelati, sir, indijski sir paneer, začinjena špinačna omaka

Vse zgoraj omenjene dobrote lahko naročite tudi na dom! Obiščite portal ehrana.si in si pobliže oglejte menu. Pa dober tek! 🙂