nogomet1

Liga prvakov: Glej derbi z ehrana.si

Ta teden je na sporedu liga prvakov, kjer se bosta v nogometnem spektaklu pomerila Real Madrid in Atlético Madrid.

Na dan 28.5. je nekaj ponudnikov dostave hrane na dom v Ljubljani v sodelovanju s portalom ehrana.si za vse ljubitelje nogometa pripravilo posebne ponudbe. Vsi nogometni navdušenci se pripravite na pizze in pijačo po akcijskih cenah!

Med finalnim derbijem bo očitno za hrano in pijačo zelo dobro poskrbljeno. Posebno fuzbal ponudbo lahko torej v soboto, 28.5. naročite preko portala ehrana.si.

Na portalu bodite pozorni na restavracije, ki vsebujejo značko žogice. Fuzbal ponudba vas namreč čaka le pri označenih restavracijah.

Poglejmo kateri dve restavraciji vam ponujata fuzbal ponudbe:

Top Chef – Kombo Fuzbal Paket

4krat pizza po izbiri in 4krat pijača po izbiri. Pri Top Chefu boste za 30€ izbrali 4 sočne pizze po lastni izbiri ter 4 pijače po lastni izbiri. Na vse to pa velja še TopChefov popust 10%!

Izbirate lahko med vsemi pizzami iz menuja, razen pizze s sestavinami po lastni želji.

Katero izbiro priporočamo na dan spektakla : Naše najljubše pizze pri Top Chefu so: Urnebes, na kateri ekipa pelatov, sira in kuhanega pršuta igra proti številsko močnejšim šampinjonom, pikantni klobasi ter urnebesom, olivi in origanom. Pizza Topchefica pa ponuja derbi pelatov, sira in karamelizirane čebule proti ekipi rdeče-belih, ki jih zastopajo paradižnik, paprika, bučke, ricotta sir, prebranec, oliva in origano. Med našimi najljubšimi se je znašla tudi jelenčkova pizza, na kateri se dogaja finale tekme med pelati, sirom, jelenovo salamo in panceto proti šampinjonom, olivo in origanom. Tekmo na jelenčkovi pizzi na sredini igrišča sodi jajce.

Za navijače se seveda kot spremljavo priporoča pivo ali pa Coca Colo.

liga prvakov pizza

 

 

Restavracija in Pizzerija B2 – 6 in the bag & 6 in pack

Restavracija in pizzerija B2 vam bo 28.2. dostavljala fuzbal kombo paket po imenu 6 in the bag & 6 in pack. Kot ste najbrž že uganili, se v paketu nahaja 6 pizz po lastni izbir ter 6 pack piva ali Union ali Laško, za samo 49€!

Izbirate lahko med pizzami: 4 letni časi, 4 siri, B2, bolognese, bučkina, calzone, capriciosa, kraška, gozdarska, 8 okusov, kmečka, margerita, pikantna, ribič, kebab, s panceto, šoferska ali pizza z mozzarelo.

In še naše priporočilo: Naše najbljubše pizze iz seznama so gozdarska, na kateri si olivo spretno podajajo pelati, kolobarji suhe salame in jurčki. 100% posest olive preprečuje ekipi sira, šampinjonom, tržaške omake kakršen koli preboj. Tudi sodnik origano je danes očitno naklonjen ekipi šampinjonov.

Poleg gozdarske, se naši navijači še posebej vnamejo pri kebab pizzi. Na njej poteka krvavi derbi, kjer blesti ekipa pelatov, sira in piščančjega kebaba. Vztrajno se prebijajo proti golu ekipe čebule,  paprike, paradižnika, sladkega zelja. Ta tekma se odvija še pod posebno težkimi vremenskimi pogoji, saj iz neba pada kebab dressing.

Pizze Restavracije in pizzerije B2 vas bodo z navdušile z okusom, 6 pack piva pa bo pogasil žejo!

liga prvakov pivo in pizza

 

Želimo vam obilo zabave pri spremljanju sobotnega derbija! 🙂