mcdonalds dostava

McDonalds Dostava: Preveri kje in kako naročiti! (Ljubljana)

McDonalds dostava je končno na voljo vsem! 😍🍟 ehrana.si, največji slovenski portal za naročanje hrane prek spleta, sedaj nudi dostavo iz McDonald’s restavracij povsod znotraj Ljubljanske obvoznice. Naroči slasten McDonald’s burger prek spleta na ehrana.si ali s prenovljeno mobilno aplikacijo ehrana (za Android ali iOS).

Vnesi svoj naslov in preveri, iz katere McDonald’s restavracije ti bodo hitri ehrana Live dostavljavci prinesli obrok na dom ali na delovno mesto.
mcdonalds dostava

 

Naroči, plačaj preko spleta in že smo na poti k tebi! Povprečni čas prevoza obroka iz restavracije do tebe znaša le 10min, s čimer zagotovimo visoko kvaliteto obroka. Dober tek!

McDonalds dostava po vsej Ljubljani iz štirih McDonald’s enot

Ehrana ob otvoritvi nove ponudbe nudi BREZPLAČNO dostavo iz vseh McDonald’s restavracij vse dni v mesecu septembru ter nadalje, dokler se otvoritveno obdobje ne zaključi.

Naročilo okusnih obrokov iz McDonald’s restavracij lahko opravite na spletnem naslovu www.ehrana.si/mcdonalds ali pa si naložite mobilno aplikacijo ehrana, ki je brezplačno na voljo tako za Android kot za iOS. Preprosto vnesete svoj naslov, dodate jedi v košarico, plačate prek spleta in spremljate naročilo v živo na zemljevidu.

McDonald’s enote v središču in okolici mestnega jedra Ljubljane za dostavo svojih dobrot uporabljajo floto kolesarjev ehrana Live, ki vam kosilo dostavi v ekspresno hitrem času. Ehrana je dostavo iz McDonald’s enote na Železniški postaji prvič ponudila 2018 poleti. Postopoma smo priključili še enoto Kolosej, Šiška in Rudnik. S priklopom enote Rudnik sedaj z dostavo pokrivamo celotno področje Ljubljane.

lpp1 (1)

McDonalds dostava v Mariboru

Z oktobrom se s svojo dostavljalsko floto širimo tudi v Maribor, kjer sicer že leta ponujamo opcijo spletnega naročanja iz lokalnih restavracij z lastno dostavo. Tako bo McDonald’s dostava predvidoma oktobra na voljo tudi v Mariboru! Ponudbo dostave v Mariboru bomo razširili z vrsto novih restavracij, saj se gostinci v Mariboru za najem ehrana Live flote zelo zanimajo.

Dober tek,

ekipa ehrana