mcd-kolosej-blog-header

McDonalds Dostava: Preveri Kje In Kako Naročiti! (Ljubljana)

McDonalds dostava

Danes je tudi McDonald’s Kolosej dobil dostavo! Z ehrana Live sedaj ponujamo hitro dostavo na dom ali v pisarno iz McDonald’s Železniška in McDonald’s Kolosej. Dostava vsak delavnik od 10:30 do 20:00 in med vikendi med 15:30 in 20:00.

Tako je, od danes dalje lahko McDelivery naročiš tudi med vikendom! 😍 S priključitvijo McDonald’s restavracije v Koloseju smo območje dostave iz širšega centra razširili še na BTC z okolico.McDonald’s dobrote ti ekstra hitro dostavi naša ehrana Live flota kolesarjev. 🚲 Tako maksimalen čas prevoza obroka od kuhinje do uporabnika v povprečju traja le 10 minut! Oglej si območje dostave in naroči danes na ehrana.si/live

McDonalds Dostava Ehrana

Naroči, plačaj preko spleta in že smo na poti k tebi! Povprečni čas prevoza obroka iz restavracije do tebe znaša le 10min, s čimer zagotovimo visoko kvaliteto obroka. Dober tek!

 

McDonalds Dostava  & spletna plačila

Uporabnikom je naročilo daleč najlažje oddati in hkrati poravnati prek spleta, s čimer se pohitri proces kasnejšega prevzema dostavljene hrane. Poleg plačila z Mastercard, Maestro ali Viso je možno naročilo poravnati tudi z mobilno denarnico Petrol mBills, ki je kot plačilno sredstvo omogočeno na portalu ehrana.si že od samega začetka.

Mastercard Slovenija na lokalnem trgu podpira podjetja, ki svojo uporabniško izkušnjo izpopolnjujejo z vpeljavo brezgotovinskega plačevanja. V začetnem obdobju uporabnikom ehrana LIVE pri spletnem plačilu s kartico Mastercard ali Maestro ponujajo akcijsko ceno dostave!

ehrana.si smo že pozimi uspešno sodelovali z Mastercard Slovenijako smo uporabnikom predstavili nove možnosti spletnih plačil. Tehnologija “One click buy”  spletnim trgovcem omogoča, da tokenizirajo podatke o uporabniških plačilnih katricah, kar omogoča nadaljnje plačevanje brez ponavljaločega vnašanja podatkov.

Takrat smo ugotovili, da veliko uporabnikov ne ve, da lahko spletne nakupe poravnajo enostavno tudi z Maestro kartico. To storite z vpisom 19 mestne kode na zadnji strani Maestro kartice. Omeniti moramo, da je pri nekaterih bankah za spletne nakupe z Maestro potrebna predhodna aktivacija. Za katere banke gre si lahko ogledate tu

Lepo vas pozdravljamo,

ekipa ehrana.si