McDonald's Dostava

McDonald’s Dostava Končno v Ljubljani!

McDonald’s dostava je danes zaživela na ehrana.si/mcdonalds! Naroči in poskusi zdaj. 😘

“Kdor čaka, dočaka”, in tako smo dočakali tudi mi: danes smo skupaj z McDonald’s Slovenija začeli s 3 mesečnim testnim obdobjem dostave hrane na dom iz restavracije na glavni železniški postaji. Veseli smo, da so se za svojega partnerja odločili za nas in našo storitev ehrana Live, ki ljubljanskim restavracijam omogoča najem dostavljavcev hrane na dom – in to kar na kolesih.

Na dom je možno naročiti praktično vse jedi iz aktualne ponudbe, le po sladoled se bo treba odpraviti do restavracije. Cene obrokov so malenkost višje, treba pa je doplačati za dostavo. Zaenkrat bo dostava potekala med delavniki, od 10:30 do 20:00. Poleg tega je zaenkrat storitev prisotna le v centru mesta, si pa želimo zeleno dostavo razširiti na večje območje, za kar bi uporabljali električna kolesa in avtomobile. Območje dostave si lahko ogledaš v “info” oddelku ali pa na sliki spodaj.

obmocje-blog

Mcdonald’s sicer po svetu že dalj časa ponuja dostavo hrane na dom, prvi s tovrstno storitvijo pa so bili že pred 5 leti Avstrijci. Globalno McDonald’s vstopa na trg dostave hrane z različnimi partnerji, med njimi je najbolj pogosto sodelovanje s storitvijo Uber Eats. “Veseli smo, da v Sloveniji obstaja podobna lokalna storitev s katero se veselimo sodelovanja” je povedal Direktor McDonald’sa v Sloveniji Srđan Krumpak.

McDonald’s Dostava  & spletna plačila

Uporabnikom je naročilo daleč najlažje oddati in hkrati poravnati prek spleta, s čimer se pohitri proces kasnejšega prevzema dostavljene hrane. Poleg plačila z Mastercard, Maestro ali Viso je možno naročilo poravnati tudi z mobilno denarnico Petrol mBills, ki je kot plačilno sredstvo omogočeno na portalu ehrana.si že od samega začetka.

Mastercard Slovenija na lokalnem trgu podpira podjetja, ki svojo uporabniško izkušnjo izpopolnjujejo z vpeljavo brezgotovinskega plačevanja. V testnem obdobju bodo uporabnikom ehrana LIVE pri spletnem plačilu s kartico Mastercard ali Maestro ponudili akcijsko ceno dostave.

Z ehrana.si smo že pozimi uspešno sodelovali z Mastercard Slovenija, ko smo uporabnikom predstavili nove možnosti spletnih plačil. Tehnologija “One click buy”  spletnim trgovcem omogoča, da tokenizirajo podatke o uporabniških plačilnih katricah, kar omogoča nadaljnje plačevanje brez ponavljaločega vnašanja podatkov.

Takrat smo ugotovili, da veliko uporabnikov ne ve, da lahko spletne nakupe poravnajo enostavno tudi z Maestro kartico. To storite z vpisom 19 mestne kode na zadnji strani Maestro kartice. Omeniti moramo, da je pri nekaterih bankah za spletne nakupe z Maestro potrebna predhodna aktivacija. Za katere banke gre si lahko ogledate tu

drejc-blog

 

Naroči, plačaj preko spleta in že smo na poti k tebi! Povprečni čas prevoza obroka iz restavracije do tebe znaša le 10min, s čimer zagotovimo visoko kvaliteto obroka.

Dober tek,

ekipa ehrana.si