nagradna igra: escape room

Nagradna igra: Gremo v Escape Room!

Marca še vedno lahko uživamo v dobri (in mogoče ne ravno shujševalni) hrani! In to brez slabe vesti. Poletje je še vedno dovolj daleč, plaža pa tudi! 🙂

Zato si kar pogumno naroči svojo najljubšo pizzo ali burger prek ehrana.si in si prisluži lepo (in malo srhljivo) nagrado.

[tminus t=”15-03-2016 22:00:00″ id=”nagradna-igra” omitweeks=”true” launchwidth=”400″ launchheight=”700″style=”TIE-fighter”/]

Ravno toliko časa in nič več imate torej, da preko ehrane.si naročite svojo najljubšo jed in se potegujete za super nagrado!

Gremo v Escape Room!

V sobo pobega se boste lahko odpravili s svojimi prijatelji, sodelavci ali boljšimi polovicami. In to ne v kar katerokoli sobo, pač pa v čisto novo, še bolj zapleteno in vznemirljivo sobo z naslovom “Obraz mafije”!

escape room

 

“Vstopite v sobo, vrata se za vami zaprejo in znajdete se v situaciji, kateri je potrebno v eni uri priti do dna. Kot član mafije je bila prva obveza biti zvest, takoj za tem pride varovanje svoje družine in storiti zanjo vse kar je potrebno. Nazadnje je v glavni sobi sedel glava družine in razmišljal o svoji naslednji potezi. Po tednih načrtovanja in pripravljanja se je začelo. Steklo je kot po maslu, saj je bila roka zakona podkupljena.

  Ko se je vse zdelo najlepše, ste bili poklicani na sestanek, kar nikoli ni dobro. Sedaj pa v sobi ni nikogar, zato je čas, da odkrijete ozadje in raziščete zadevo. Vedno se je videlo le prestiž in zabavo. Pa je res tako? Poskrbite, da se rešite iz sobe še preden se preostali člani vrnejo.
Ena priložnost, ena familija, čas pa se neusmiljeno odšteva. Vam bo uspelo pobegniti?”

–> Poglej več o Lockless Escape Roomu

 

Izmed vseh, ki boste prvo naročilo oddali do 15. marca bomo izzžrebali srečneža oziroma srečnico, ki se bo lahko s prijatelji odpravil/a na Bled. Kaj še čakate? 🙂

Če še ne veš, katera bo tvoja sočna jed, ki te bo nasitila tekom marca, smo ti  pripravili nekaj predlogov:  Pa dober tek!

Ljubljana:

Top Chef -> XXL Mega Pleska Burger:

(kruhek, mešano mleto meso (200g), cheddar sir, sir edamec, majonezna omaka, kečap, sveža čebula)

top chef burgerji

 tramvaj dostava
(panirani piščančji trakci preliti z BBQ omako + pomfri)
halo pepe dostava

 

Pizzeria Tonač -> Hišna Pizza

(omaka, šunka, gobe, kranjska klobasa, domača slanina čebula, paprika, tržaški preliv, pršut, jajce)
dostava tonac
(pelati,sir,slanina,salama,paprika,koruza,čebula, fIžol,origano)
pizzeta dostava
Egg Rolls
Kar pogumno odklikaj na www.ehrana.si in si izberi tisto jed, ki ti je najbolj pocedila sline! Pa dober tek! 🙂

 

 

 

 

 

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri “Nagradna igra: Gremo v Escape Room!”

  1. Podatki o organizatorju nagradne igre

Organizator nagradne igre “Nagradna igra: Gremo v Escape Room!”

(v nadaljevanju “nagradna igra”) je podjetje Trilogic d.o.o., Ulica borcev za severno mejo 6, 1000 LJUBLJANA

  1. Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je promocija portala ehrana.si in promocija Lockless Escape Room na Bledu. 

  1. Udeleženci

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki pri ehrana.si oddajo naročilo v Ljubljani ali Kranju, do vključno 15.03.2016 do 22.00 ure ter se strinjajo s predmetnimi pravili in pogoji sodelovanja.

Zaposleni v podjetju Trilogic vključno z njihivimi družinskimi člani v nagradni igri ne smejo sodelovati.

Vsak udeleženec lahko v nagradni igri sodeluje večkrat.

  1. Način sodelovanja

Udeleženec v nagradni igri sodeluje tako, da odda naročilo hrane preko spletnega portala www.ehrana.si v mestu Ljubljana ali Kranj. Po oddanem študentskem naročilu v mestu Ljubljana, se uporabniku odpre okno o nagradni igri, kjer za sodelovanje klikne na like na postu, ki se je prikazal po naročilu. Tako uporabnik sodeluje v nagradni igri. S tem se šteje, da se je v celoti seznanil in potrdil predmetna pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri ter tako sodeluje v nagradni igri. Izmed vseh sodelujočih bo organizator naključno izzžrebal enega uporabnika, ki bo prejel nagrado. 

  1. Čas in kraj trajanja nagradne igre

Nagradna igra se izvaja v Ljubljani v mesecu marcu 2016. Nagrade bodo praviloma podeljene v mesecu marcu, vendar najkasneje do dne 31.03.2016

  1. Nagrade

Izžrebaneci prejemejo kupon za zastonj obisk escape rooma. Kuponi bodo unovčljivi pri Lockless escape roomu na Bledu. Nagrada ni zamenljiva ali izplačljiva v denarju. Nagrado podarja Lockless escape room Bled v sodelovanju z ehrana.si.

  1. Žrebanje nagrad in obveščanje o nagrajencu

Izmed vseh sodelujočih bo z računalniškim programom izžreban en naključen sodelujoč. Organizator bo o nagradi obveščal po emailu, ki ga uporabnik uporablja na portalu ehrana.si  in na Facebook strani ehrana.si. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.

  1. Prevzem nagrade

Nagrajencu bo nagrada dostavljena po pošti in sicer na naslov, ki ga bo sam sporočil po razglasitvi zmagovalca. Če izžrebanec nagrade odkloni prevzem nagrade ali naslova ne sporoči 14 dni od datuma obvestitve se šteje, da nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator nagradne igre v razmerju do izžrebanca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri.

  1. Varovanje osebnih podatkov:

Udeleženci nagradne igre izrecno soglašajo, da organizator nagradne igre njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabi in obdeluje za potrebe te nagradne igre ter za svoje trženjske aktivnosti (obveščanje o produktih, storitvah, prireditvah, nagradnih igrah in drugih promocijskih aktivnostih organizatorja nagradne igre).

Udeleženec nagradne igre ali njegov zakoniti zastopnik lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene trženjskih aktivnosti. Izžrebanec organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade.

Vsi osebni podatki bodo varovani v skladu s splošnimi akti organizatorja nagradne igre s področja varovanja osebnih podatkov in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

  1. Ostalo

Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravilih povezanih z njo je dokončna in velja za vse udeležence. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico sprememb pravil in pogojev sodelovanja v nagradni igri. O vseh morebitnih spremembah pravil in pogojev sodelovanja v nagradni igri bo organizator nagradne igre udeležence obvestil z objavo na blogu www.dostava-hrane.si

Ta pravila začnejo veljati z dnem sprejema.
Ljubljana, 1.3.2016