Dostava hrane v pisarno

5 razlogov za naročanje hrane v pisarno

Naročanje hrane v pisarno ima prav poseben čar. Najprej je tu občutek pričakovanja, da se na vratih prikaže vesel možic, tako imenovani “hranonoša”. Hranonošo imamo vedno vsi radi. Lakota je namreč pozitivno korelirana s sitnobo in neproduktivnostjo, zato nam pojav hrane na vratih kar pošteno pomaga na delovnem mestu.

Razlogi za naročanje hrane v pisarno:

1. Teambuilding

Ko se vsi zaposleni zberejo skupaj ob hrani napoči čas za teambuilding. To vkjučuje različne igre ali pa zgolj pogovarjanje o čemerkoli, kar ni delo. Biti v istem prostoru kot ponavadi, vendar početi nekaj drugega, lahko blagodejno vpliva na počutje zaposlenih. Mnogo podjetij tako organizira zaposlenim posebne dneve, ko se cela pisarna zbere in naroči hrano. Naj bo to pizza petek ali mehiški četrtek, dejstvo je, da pozitivno vpliva na odnose in vzdušje v pisarni. Še posebej dobrodošlo je naročanje hrane na delovno mestu v prednovoletnem obdobju, ki je idealen čas, da pregledamo dogajanje leta ter proslavimo uspehe in dosežke.

 

2. Brez zmrzovanja in zasedenih miz

V poletnem času se je več kot čudovito sprehoditi iz pisarne na sonček. Ampak, kaj pa pozimi? Vlečenje plaščov, šalov in kap za tako kratek izhod iz pisarne nam ni preveč všeč. Takoj se spomnemo na naročanje dostave v pisarno. Hranonoša pozvoni, nam zavihti vrečko v naročje in kosilo je pripravljeno. Pa še to, v pisarni je stol vedno prost. Tako ne le, da je naročanje dostave najbolj udoben način prehranjevanja na delovnem mestu, ampak se z njim tudi izognemo čakanju na prosto mizo v restavraciji. Juhej!

 

3. Veliko večja ponudbaSlika: Naročanje hrane v pisarno ima pozitivne posledice

Si v pisarno ponavadi prinesete svojo hrano? Ali se na malico odpravite v bližnje restavracije? V vsakem primeru verjamemo, da se je ene in iste prehrane moč zelo hitro naveličati. Dostava hrane na delovno mesto nam v tem primeru ponuja veliko in še več izbire. Odlična ideja za presek vsakodnevne rutine. Na portalu ehrana.si je trenutno zbranih več kot 70 restavracij. Ponudba, ki se je težko naveličate.

 

4. Krajši odmori in večja produktivnost

Ta razlog bo najverjetneje najbolj všeč vodjam v podjetju. V primeru naročanja hrane v pisarno obstaja velika verjetnost, da bo odmor krajši od ene ure. Zaposleni se bodo hitreje vrnili k delu, saj jih h tem spodbuja pisarniško okolje. Tako bo ekipa ne samo hitreje sita, temveč tudi bolj produktivna. Še posebno zadovoljstvo pa bo čutiti, če račun za dostavo hrane poravna kar podjetje. Svoje zaposlene moramo pač razvajati in spoštovati. 🙂

 

5. Vsak lahko naroči po svoje

Vegani, vegeterjanci, mesojedi, fast food ljubitelji… Da, težko je uskladiti toliko okusov naenkrat. Kako naj se sploh odločimo za primerno restavracijo za izhod na malico? Pri naročilu dostave hrane v pisarno to ni več problem. Izbira je velika in prav vsak lahko naroči nekje drugje. Od indijske, mehiške do burgerjev in pic, vse bo dostavljeno do vašega praga.

Naročanje hrane v pisarno je mogoče preko portala ehrana.si: Poglejte iz kje vse vam bodo hrano dostavili na delovno mesto.

Pa dober tek! 🙂