dostave maj

Dostava hrane v maju: Pr’ Buric, Papatek, Gostilnica Orle in Top Dunaj’c

V mesecu maju se nam je na ehrana.si pridružilo kar nekaj novih dostav. O novih dostavah v centru Ljubljane smo ta mesec že pisali, v današnjem članku pa ti bomo predstavili nove dostave v PoljuOrlahVrhniki in Domžalah. Pri nas v pisarni vsak petek okronamo z dostavo pizze. P kot petek, P kot pizza day; pizza dostava za vse! 🍾🍴

Picerija Pr’ Buric | Dostava: Ljubljana Polje in okolica

Dostava Pr Buric | Ljubljana Polje

Picerija Pr’ Buric peče tako dobre pice, da dišijo vse do šiške. Tja sicer ne dostavljajo, razveseliš pa se lahko, če živiš v enem od naslednjih krajev: Polje, Zalog, Vevče, Podgrad, Sadinja vas, Podmolnik, Sostro, Kašelj, Zadobrava, Sneberje, BTC, Bizovik, Štepanjsko naselje ali Fužine – vsi te namreč sodijo v njihovo območje dostave.  It’s your lucky day.😉 Oglej si njihovo ponudbo pic in naroči danes!

Dostava Pr' Buric | ehrana.si

Vsak delavnik od 9ih – 22ih, ob vikendih in praznikih od 12ih – 22ih. Naročiš lahko pizzo (mala, velika, družinska), solatni krožnik, hlebček ali sladico!

Pizzerija in Gostilna Papatek | Dostava: Vrhnika in bližnja okolica

Dostava Papatek | Vrhnika

Pizzerija in Gostilna Papatek je priljubljena restavracija na Vrhniki. Pri svojih pizzah uporabljajo le kakovostne sestavine, ki jih dobavljajo v Sloveniji in Italiji. Verjamejo, da mora biti testo v osnovi tanko in dobro pečeno! Poleg pizz lahko naročiš tudi jedi iz kuhinje, jedi iz žara, testenine, juhe, solate in sladice. Dostavljajo na Vrhniki in v bližnji okolici.

Dostava Papatek | Naroči zdaj

Oglej si njihovo ponudbo in si danes privošči eno Vrhniško pizzo. 😉 Vsak delavnik od 9ih – 22ih, vikendi in prazniki od 10ih – 22ih.

Gostilnica Orle | Dostava: Orle, Škofljica in širša okolica

Gostilnica Orle | Dostava Škofljica

Super novica za vse iz Škofljice in okolice Na ehrana.si se nam je pridružila Gostilnica in picerija ORLE, pri kateri lahko naročite odlične pizze (tudi družinske), ocvrte jedi in solatke.   Dostavljajo na Rudnik, Rakovnik, Sostro; Škofljica, Lavrica, Orle, Podmolnik. Pizzo ti dostavijo v stilu – z avtom Pizza Mini.

Dostava Gostilnica Orle | Naroči Zdaj

Naročilo lahko oddaš od torka do nedelje, do 21. ure zvečer. Pizza Mini že drviiiii.

Top Dunaj’c | Dostava: Domžale in bližnja okolica

Dostava Top Dunajc | Domžale

Domžale, veselite se! Na ehrana.si se nam je pridružila dostava Top Dunajc  V svoji ponudbi imajo 🔝 pohane jedi, burgerje, žar in solatke. Dostavljajo v Domžale,Vir, Dob, Mengeš, Trzin, Črnuče, Radomlje, Šentjakob oz. v radiu do 10 km od restavracije. Oglej si njihov meni in si privošči dunajčka!

Dostava Top Dunajc | Naroči Zdaj

Naročilo lahko oddaš od ponedeljka do petka, od 10ih do 20ih in v soboto od 11ih do 20ih. Nedelje in praznike imajo zaprto.

Upamo, da so vam nove dostave všeč.  Potrudili se bomo, da bomo v tvojem kraju dodali še več restavracij! Če imaš priporočilo nam piši na info@ehrana.si.

Dober tek ti želimo!

ekipa ehrana.si