rdec-cup

Podaljšanje Bonov: Vse Kar Moraš Storiti (2018)

Podaljšanje bonov je povsem preprosto. Priporočamo pa ti, da bone podaljšaš že septembra in se s tem izogneš gneči! Nato lahko dostavo po izjemnih cenah na bon naročiš na ehrana.si/seznam/student 💋😉

 

KAJ POTREBUJEM SABO? podaljšanje bonov

Za podaljšanje upravičenosti do subvencije s seboj potrebuješ le:

  • potrdilo o vpisu za tekoče študijsko leto ali študentsko izkaznico z veljavno nalepko
  • osebni dokument s fotografijo.

 

KJE PODALJŠAM BONE?

Študentski kampus in nekaj drugih SŠP točk ti omogoča, da bone podaljšaš že pred začetkom študijskega leta.

  • Ljubljana: ponedeljek  – četrtek: 8:00 – 19:00, petek 8:00-14:00 na Študentskem kampusu
  • Maribor:  med 24.9. in 5.10. bo možen vpis v sistem študentske subvencionirane prehrane SAMO na posebej vzpostavljeni točki na Štuku, kjer bo na voljo več vpisnih mest. V obdobju izven teh datumov je vpis možen na stalni točki ŠOUM

Z začetkom oktobra lahko bone podaljšaš na katerikoli SŠP točki!

 

VPISUJEM SE PRVIČ! KAJ STORIM? 

Čestitke ob prihodu na faks! Najprej preko portala www.studentska-prehrana.si opraviš prijavo in si zapišeš številko prijavnice. Nato se zgalsiš na točki subvecionirane študentske prehrane in s seboj prineseš:

  • številko prijavnice
  • potrdilo o vpisu
  • osebni dokument s fotografijo
  • telefon

 

OKEJ, MAM TO! KAJ ZDEJ? 

Mamo to. Zdaj lahko naročiš dostavo praktično za đabe. Preveri študentsko ponudbo v svojem kraju na ehrana.si/seznam/student 🍕🍔 V Ljubljani lahko na bon naročiš že za 3.7€, v Mariboru za 2.5€, Kranj 4€, Celje 3.3€, Domžale 3.9€, Koper 4.2€ in Žalec 4.27€!

Imamo v tvojem kraju manjšo ponudbo restavracij s študentsko ponudbo? Sporoči nam imena restavracij, ki si jih želiš videti na našem portalu na info@ehrana.si. Potrudili se bomo po svojih najboljših močeh!

Nas še ne poznaš? Smo ehrana.si, portal za spletno naročanje hrane na dom preko spleta. Med študenti smo znani kot rešitelji življenj, saj vsako izpitno obdobje pokamo po šivih od vaših naročil. Na prazen želodec se človek ne more učit. 😘 Za popoln sloth experience naroči iz kavča preko naše mobilne aplikacije.

2

Dober tek ti želimo!

ekipa ehrana.si