mobilna aplikacija ehrana.si

Mobilna aplikacija ehrana.si – sveža podoba in nove funkcionalnosti

Mobilna aplikacija ehrana.si je še vedno najbolje ocenjena slovenska aplikacija v spletni trgovini Google Play. Lansko leto smo na ehrana.si zabeležili rast uporabnikov, ki si dostavo hrane na dom raje naročijo preko mobilne aplikacije.

Zato smo v začetku leta 2017 lansirali posodobljeno mobilno aplikacijo ehrana.si.

Bolj pregledna, hitrejša in grafično bolj privlačna mobilna aplikacija je tako iOS kot tudi Android uporabnikom sočasno prinesla izboljšano iskanje restavracij.

Uporabniki lahko restavracije med drugim filtrirate in razvrščate glede na oceno in ceno študentskega bona, načinih plačila ter tipih kuhinje.

Ena od novosti, ki smo jih dodali so tudi »online« plačila preko mobilne denarnice Hal mBills. Tako je ehrana.si postala prvi slovenski portal, ki omogoča plačilo dostave hrane na dom kar prek spleta.

Uporabnikom mobilne aplikacije smo omogočili komentiranje in ocenjevanje restavracij. To je ena izmed naših dodanih vrednosti, saj s tem nismo le storitev, temveč spletna skupnost.

Mobilno aplikacijo smo pričeli testirati v začetku lanskega decembra, vanj pa smo vključili okoli tristo uporabnikov. Vsem smo hvaležni za aktivno sodelovanje, saj nam povratne informacije uporabnikov največ pomenijo, hkrati pa smo veseli, da so bili odzivi izredno pozitivni. To nam daje veselje in energijo za nadaljnji razvoj storitve.

Prenesi mobilno aplikacijo ehrana.si

 

android-badge apple-badge

 

 

 

 

P.S. Obstoječi uporabniki, ki že imate aplikacijo na vašem telefonu pa brez skrbi, saj se vam aplikacija posodobi avtomatsko.

Veseli bomo vaših komentarjev in ocene prenovljene mobilne aplikacije.

Ekipa ehrana.si