skisovabanner

Škisova tržnica 2017: ne zamudite 20. rojstnega dne!

Letos Škisova tržnica praznuje 20 let, praznovanju pa se bo pridružila tudi ehrana.si! 💛 Obišči nas na travnati zelenici Kardeljeve ploščadi za Bežigradom, 11. maja od 12ih dalje.  

Pri naši stojnici si boš lahko zdownloadal zastonj pizzo, nas poskusil premagati v pikadu in si priboriti eno od mnogih hudih nagrad. Vse zveste ljubitelje portala ehrana.si, ki imajo našo mobilno aplikacijo že nameščeno, bomo seveda počastili s “ta hitrim” kosom pizze. 😉 Ker ste carji. Ne, n-ne, to ni namig … 😅

 

Program  

Na Škisovi tržnici se vsako leto predstavijo študentski klubi, ki se združujejo pod okriljem Zveze študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS). Letos se jih bo predstavilo kar 57. Študentje ne predstavljajo le delovanja svojega kluba, temveč tudi značilnosti kraja, iz katerega prihajajo. Na prireditvi se zato razdelijo na regijska otočja, tako da skupaj tvorijo Slovenijo v malem. Obiskovalci se sprehodijo po tržnici in uživajo v pestrih kulinaričnih posebnostih Slovenije. Prisotni bodo tudi študenti iz tujine, ki bodo svoje dobrote in zanimivosti predstavljali na mednarodnem otočku. Zemljevid prizorišča si lahko ogledaš tu.

 

Škisova tržnica | Nastopajoči

Hrana, igre in seveda glasba! Večerni del programa bodo popestrila velika imena na dveh odrih.

 

Na glavnem odru bodo nastopali Prljavo Kazalište, Siddharta, Tabu, Elvis Jackson, RecycleMan, Neonate, Dare Acoustic.

 

Elektro oder bodo zasedali Bassjackers, Jimmy Clash, Junior, AVADOX, Luka Caro, Jerome, Vezatac, Tricky Gullivan

 

 

Škisova tržnica | Karte 

Z nakupom vstopnice v predprodaji si zagotoviš cenejši in hitrejši vstop. Karte so na voljo v vseh trafikah 3DVA, na OMV bencinskih servisih in preko spleta, na Olaii.

Cena kart v predprodaji: 3€

Cena kart na dan dogodka: 5€

Pazi, da te ne odnese. Letošnja posebnost je namreč skok v nebo oz. reverse bungee! Karto za vstop v nebo si lahko zagotoviš tu, s 50% popustom. 😄

Skok v nebo | Škisova tržnica

 

Upamo, da se vidimo na Škisovi. Btw, če omeniš da poznaš ehrana.si blog, dobiš še dodatno mini nagrado.

Lepo te pozdravljamo,

ekipa ehrana.si