Škisova tržnica 2019 | ehrana.si

Škisova tržnica 2019 – Pridi na BREZPLAČNO PIZZO!

Škisova tržnica 2019 bo kot ponavadi potekala v znamenju obilja. Obilja hrane, pijače, glasbe in predvsem ZABAVE! Vsak uporabnik naše mobilne aplikacije si zasluži le najboljše – zato te vabimo, da poiščeš ehrana.si stojnico in si privoščiš kos brezplačne Top Chef pizze. 😋

📲 V kolikor aplikacije še nimaš, si jo prenesi na Google Play ali App Store.

Škisova tržnica 2019 je kot dom: Ni prostor, ampak občutek.

“Že 22. leto zapovrstjo Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) pripravlja Škisovo tržnico, največjo kulturno-zabavno prireditev za mlade, ki temelji na promociji slovenske kulture in kulinarike, s pestrim popoldanskim ter večernim programom pa skrbi za dobro vzdušje in zabavo obiskovalcev.

58 študentskih klubov na tržnici predstavi svoje delovanje ter posebnosti in značilnosti kraja, iz katerega prihajajo.

V popoldanskem delu prireditve se obiskovalci lahko sprehodijo med klubskimi stojnicami ter spoznajo različne okuse in narečja Slovenije, se družijo in zabavajo ob odlični glasbi, predvsem pa občutijo utrip mladosti in študentskega aktivizma.

Škisova tržnica vsako leto gosti uveljavljena imena slovenske in tuje glasbene scene, priložnost pa dobijo tudi še neuveljavljene perspektivne glasbene skupine.

Pomemben del Škisove tržnice je njena mednarodna komponenta. Mladi predstavniki tujih držav so združeni na Mednarodnem otočku, kjer kulinarične dobrote in zanimivosti iz tujine predstavijo študenti iz zamejstva.”

Škisova tržnica 2019: Program

DNEVNO DOGAJANJE
Sprehod med stojnicami študentskih klubov iz cele Slovenije bo poskrbel za pravo kulinarično doživetje,  mednarodni otoček ti bo pričaral nadvse zanimivo kulturno izkušnjo, presenečenje, ki ga še ne smemo razkriti, pa za pravo adrenalinsko pustolovščino.

VEČERNO DOGAJANJE
🎶🎸 Glavni oder // Main stage:
Siddharta / Jan Plestenjak / Vlado Kreslin / Pero Lovšin original / Pop Design / MRFY / Joker Out / BO! / SkupinaJackson / Paяaьoličиi кoкosiy

⚡🌟 Elektro oder// Electro stage:
Dynoro / Plastik Funk / Kosta Radman [Official] / Clay Clemens / Dj Chumma / Kral / MC Dey / Superset

Škisova tržnica 2019: Vstopnice

Do vstopnice lahko letos prideš brezplačno, z našimi prijatelji mBills! Močno priporočamo. 😉

1. mBills: BREZPLAČNA vstopnica
2. Eventim: na www.eventim.si ali Petrolovih bencinskih servisih, cena 5 €

Cena vstopnice na dan dogodka: 7 €

Več informacij: http://www.skisova-trznica.si/kako-do-brezplacne-vstopnice…/

Se vidimo na Škisovi!

ekipa ehrana.si