Dostava hrane na dom ti lahko reši življenje

5 trenutkov, ko mi naročanje hrane na dom reši življenje

Vsi se kdaj znajdemo v lačni situaciji, kjer nam študentska prehrana lahko reši življenje. Kombinacija slabega vremena in praznega hladilnika ali naporne noči in kuharske lenobe je krivec za lakoto in z njo povezano sitnobo. Na srečo obstaja rešitev: Naročanje hrane na dom. Razlogov, zakaj imamo tako radi naročanje hrane na dom je veliko, obstaja pa par trenutkov, ko ta še posebno reši življenje.

Kdaj dostava in študentska prehrana rešita življenje:

1 . Ko nočem niti iz pižame

Študentska prehrana pomaga, da ni treba niti iz postelje

Vsake toliko se mi pač čisto nič ne da, pika. Še posebej na mrzel in turoben zimski dan. Komplikacijo povzroča že dvig iz horizontalnega položaja, kaj šele odprava do kuhinje za štedilnik. No way! Ampak lakota ne počiva. Slej ko prej se nam prikruli v želodec in rešitev je ali prijazna mama s kuhavnico ali pa hmm, naročilo kitajske na dom?

2 . Dan po naporni noči

Študentska prehrana pomaga, da hrana pride kar sama na dom

Young, wild and free, ampak dan po naslednji noči pa tudi zmačkani, lačni in sitni. Ko zavlada maček je mi vsak korak odveč, kuhanje pa niti slučajno ne pride v poštev. Posebno veselje na tak dan mi prinesejo le tisti ostanki pizze, ki smo jih včeraj stlačili v hladilnik. Hooray!

3 . Ojoj, že spet prazen hladilnik

Študentska prehrana nas reši pred praznim hladilnikom

Odprem vrata hladilnika, nič zanimivega v vidnem polju. Čez eno uro entuziastično priskakljam nazaj, spet pogledam v hladilnik. Situacija je še kar ista, groza. Ker v trgovino danes niti slučajno ne grem, mi življenje že spet reši naročanje hrane na dom. Danes bo na meniju sushi, mmm.

4 . Zasidrani na kavču

Študentska prehrana nas reši pred lenoboNa sporedu je maraton moje najljubše serije. To pomeni nekaj ur gretja kavča, s prigrizkom v roki, še toliko boljše. Serija je super napeta, čas kosila se bliža. Seveda mi najprej na pamet pade tisti burger, ki je bil zadnjič tako dober. Naročim si ga kar iz kavča, juhej!

5 . Učenje, učenje, učenje, seveda zadnji dan

Študentska prehrana nas reši pri učenju 5 poglavij na pamet za izpit. Do jutri? Nemogoče. Nikar ne obupaj. Vse se da, potrebni so le skoncentrirani možgani, delujoč računalnik za googlanje ( bog ne daj, da zamrzne) in seveda gorivo možganom. Ker mi gori pod nogami, za pripravo hrane niti slučajno nimam časa. Hitro pobrskam po ehrana appu in si naročim hmmm, danes bo to slastna pica calzone.

Ko se zgodi eden od opisanih scenarijev pa ne pozabi, da je ehrana.si vedno s teboj in da lahko kadarkoli naročilo na bone oddaš kar iz kavča.

Leave a Reply