študentski boni

NOVEMBER JE ČAS ZA ŠTUDENTSKI PIZZA PARTY!

 

Nagradna igra

ehrana.si v novembru nagrajuje zveste študente!

November je po navadi turoben in meglen mesec in temperature padejo ravno toliko, da se nam zares ne da iz hiše.

Prav zato je dostava hrane na dom še bolj dobrodošla kot ponavadi. Študentom, ki novembra naročajo preko ehrana.si v Ljubljani bomo tokrat podarjevali pizza party pakete. Da ne bo treba iz študenca ali fleta ne tebi, ne tvojim kolegom, najedli se boste pa vseeno vsi.  Yes!

Podarili bomo 3 pizza party pakete, vsak paket pa vsebuje 6 kuponov za pico in 6pack Cockte Limited Edition. Kuponi za pico so vnovčljivi s študentsko subvencijo pri dostavi pice na dom iz znane ljubljanske picerije B2. Juhu!

Kako sodeluješ? Po oddanem študentskem naročilu pri katerikoli restavraciji na ehrana.si v Ljubljani se ti bo odprlo Facebook sporočilo. Deli sporočilo in sodeluj v nagradni igri. In to je vse. V drugem, tretjem in zadnjem tednu v novembru bomo izžrebali po enega srečneža, ki bo pice lahko naročil zase in za svojo družbo, žejo pa poplaknil s Cockto limited edition. Top!

Naroči torej na bon preko ehrana.si in se poteguj za nagrado!

Spodaj si za kratkočasenje in zabavo lahko ogledaš še naš zadnji video. Zakon!

0001

 DOBER TEK VAM ŽELI EHRANA.SI!

RUMENACRTA

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri “NOVEMBER JE ČAS ZA ŠTUDENTSKI PIZZA PARTY!”

1. Podatki o organizatorju nagradne igre
Organizator nagradne igre “NOVEMBER JE ČAS ZA ŠTUDENTSKI PIZZA PARTY!”
(v nadaljevanju “nagradna igra”) je podjetje Trilogic d.o.o., Ulica borcev za severno mejo 6, 1000 LJUBLJANA
2. Namen nagradne igre
Namen nagradne igre je promocija portala ehrana.si med študenti v Ljubljani in nagrajevanje uporabnikov.
3. Udeleženci
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki pri ehrana.si oddajo naročilo v Ljubljani in plačajo s študentsko subvencijo ter se strinjajo s predmetnimi pravili in pogoji sodelovanja.
Zaposleni v podjetju Trilogic vključno z njihivimi družinskimi člani v nagradni igri ne smejo sodelovati.
Vsak udeleženec lahko v nagradni igri sodeluje večkrat.
4. Način sodelovanja
Udeleženec v nagradni igri sodeluje tako, da odda študentsko naročilo hrane preko spletnega portala www.ehrana.si v mestu Ljubljana (študentsko naročilo pomeni naročilo, pri katerem se pri plačilu uveljavlja študentska subvencija za prehrano). Po oddanem študentskem naročilu v mestu Ljubljana, se uporabniku odpre okno s facebook objavo o nagradni igri. Za sodelovanje uporabnik deli facebook objavo in tako sodeluje v nagradni igri.  S tem se šteje, da se je v celoti seznanil in potrdil predmetna pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri ter tako sodeluje v nagradni igri. Izmed vseh sodelujočih bo organizator naključno izzžrebal tri uporabnike, ki bodo prejeli nagrado.
5. Čas in kraj trajanja nagradne igre
Nagradna igra se izvaja v Ljubljani v mesecu novembru 2015. Nagrade bodo praviloma podeljene drugi, tretji in četrti teden v novembru, vendar najkasneje do 15. decembra 2015.
6. Nagrade
Izžrebaneci prejemejo pizza party paket, ki vsebuje Cockta limited edition 6pack in 6 kuponov za dostavo pice na dom, ki so unovčljivi s študentsko subvencijo brez doplačila. Kuponi bodo unovčljivi pri naročilu pice na dom preko portala ehrana.si pri restavraciji in piceriji B2. Kupon za pico ni unovčljiv brez študentske subvencije, zneska študentske subvencije ni možno doplačati kot nadomestilo za študentsko subvencijo. Nagrada ni zamenljiva ali izplačljiva v denarju. Nagrado podarja picerija b2 in Cockta v sodelovanju z ehrana.si.
7. Žrebanje nagrad in obveščanje o nagrajencu
Izmed vseh sodelujočih bodo z računalniškim programom izžrebani trije naključni sodelujoči. Organizator bo o nagradi obveščal po emailu, ki ga uporabnik uporablja na portalu ehrana.si  in na Facebook strani ehrana.si. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.
8. Prevzem nagrade
Nagrajenec lahko nagrado prevzame v piceriji B2 ali pa mu bo le ta dostavljena po predhodnem dogovoru. Če izžrebanec nagrade odkloni prevzem nagrade ali nagrade ne prevzame v roku 14 dni od datuma obvestitve ali ne posreduje vseh potrebnih podatkov, se šteje, da nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator nagradne igre v razmerju do izžrebanca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri.
9. Varovanje osebnih podatkov:
Udeleženci nagradne igre izrecno soglašajo, da organizator nagradne igre njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabi in obdeluje za potrebe te nagradne igre ter za svoje trženjske aktivnosti (obveščanje o produktih, storitvah, prireditvah, nagradnih igrah in drugih promocijskih aktivnostih organizatorja nagradne igre).
Udeleženec nagradne igre ali njegov zakoniti zastopnik lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene trženjskih aktivnosti. Izžrebanec organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade.
Vsi osebni podatki bodo varovani v skladu s splošnimi akti organizatorja nagradne igre s področja varovanja osebnih podatkov in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).
10. Ostalo
Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravilih povezanih z njo je dokončna in velja za vse udeležence. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico sprememb pravil in pogojev sodelovanja v nagradni igri. O vseh morebitnih spremembah pravil in pogojev sodelovanja v nagradni igri bo organizator nagradne igre udeležence obvestil z objavo na www.dostava-hrane.si
Ta pravila začnejo veljati z dnem sprejema.
Ljubljana, 4.11.2015

Leave a Reply