header 2C

Študentski boni 2019 – Preveri kako najhitreje urediš bone

Študentski boni 2019 

Bone pridobiš ali podaljšaš povsem preprosto! Nato lahko dostavo po izjemnih cenah na bon naročiš na ehrana.si/seznam/student 💋😉 S 1. 10. 2019 bo vsem študentom, ki ne bodo izkazovali upravičenosti do subvencij za naslednje obdobje, onemogočeno koriščenje subvencije, dokler ne bodo ponovno potrdili statusa študenta. Bone za študijsko leto 2019/2020 si lahko urediš čim imaš urejen vpis na izobraževalno ustanovo.

KAJ POTREBUJEM SABO? študentski boni 2019

Za podaljšanje upravičenosti do subvencije s seboj potrebuješ le:

  • potrdilo o vpisu za tekoče študijsko leto ali študentsko izkaznico z veljavno nalepko
  • osebni dokument s fotografijo.

KJE PODALJŠAM BONE?

Študentski kampus in nekaj drugih SŠP točk ti omogoča, da bone podaljšaš že pred začetkom študijskega leta. Z začetkom oktobra lahko bone podaljšaš na katerikoli SŠP točki!

VPISUJEM SE PRVIČ! KAJ STORIM? 

Čestitke ob prihodu na faks! Najprej preko portala www.studentska-prehrana.si opraviš prijavo in si zapišeš številko prijavnice. Nato se zgalsiš na točki subvecionirane študentske prehrane in s seboj prineseš:

  • številko prijavnice
  • potrdilo o vpisu
  • osebni dokument s fotografijo
  • telefon

OKEJ, MAM TO! KAJ ZDEJ? 

Mamo to. Zdaj lahko naročiš dostavo praktično za đabe. Preveri študentsko ponudbo v svojem kraju na ehrana.si/seznam/student 🍕🍔 V Ljubljani lahko na bon naročiš že za 3.7€, v Mariboru za 2.5€, Kranj 4€, Celje 3.3€, Domžale 3.9€, Koper 4.2€ in Žalec 4.27€!

Imamo v tvojem kraju manjšo ponudbo restavracij s študentsko ponudbo? Sporoči nam imena restavracij, ki si jih želiš videti na našem portalu na info@ehrana.si. Potrudili se bomo po svojih najboljših močeh!

Nas še ne poznaš? Smo ehrana.si, portal za spletno naročanje hrane na dom preko spleta. Med študenti smo znani kot rešitelji življenj, saj vsako izpitno obdobje pokamo po šivih od vaših naročil. Na prazen želodec se človek ne more učit. 😘 Za popoln sloth experience naroči iz kavča preko naše mobilne aplikacije.

študentski boni 2019 - ehrana.si

Dober tek ti želimo!

ekipa ehrana.si