študentski boni poleti 2018

Študentski boni poleti 2018? Preveri poletne ŠTUDENTSKE UGODNOSTI na ehrana.si!

študentski boni poleti 2018

Nekaj let je minilo, odkar so nas oropali možnosti poletnega naročanja na bon. 😤😤 Na ehrana.si smo poskrbeli, da imate študentje žepu prijazne opcije tudi v času brez bonov. Zate smo zato pripravli seznam restavracij, pri katerih lahko tudi poleti naročiš poceni dostavo hrane na dom! Vse kar potrebuješ je študentska izkaznica, ki jo ob dostavi predložiš namesto bona.

Vse dostave s poletnimi študentskimi ugodnostmi najdeš v filtru za študentsko ponudbo. 💋 Študentske subvencije se vrnejo 15. avgusta – takrat bomo študentsko ponudbo spremenili nazaj na normalno stanje.

študentski boni poleti 2018

 .

Študentski boni poleti 2018 | Ljubljana

Letošnji zmagovalec v študentskih poletnih ugodnostih je Kitajski Dvor. Študentski meni namreč tudi v obdobju brez bonov stane le 6.33€.

Tudi Halo Pinki vas ima rad. Med 15.7. in 15.8. boste za študentsko kosilo odšteli le 6.53€. Naročiš lahko pizzo, hamburger, mehiško, kosilo, jedi z žara, lasagne, testenine ali solato, zraven pa ti pripadajo še sadje in juha ali solata.

Pri Halo Janez lahko študentsko pojedino naročiš za 6.4€. Na izbiro imaš pizze, kosila, jedi z žara, burgerje, mehiško ali solato. Baje, da majo ful dober calzone.

Halo Katra slovi po svoji dolgoletni tradiciji kvalitetne dostave. Imajo bogato ponudbo raznovrstnih jedi. Naročiš lahko pizze, testenine, hamburgerje, jedi z žara, piščančje jedi, ribe, solate, kebab, tortilje, jufke … Za študentsko kosilo boste odšteli 7€.

Za izvrstno ponudbo mehiških jedi in jedi z žara se obrnite na Imperio Mexicano in Balkan Express. Doplačilo znaša 7€.

študentski boni poleti 2018

 .

Študentski boni poleti 2018 | Kranj

V Kranju lahko v Pizzeriji Tonač naročite odlične pizze le za 6.63€.

Če si želite, da dodamo še kakšne študentom prijazne restavracije, nas prosim kontaktirajte na info@ehrana.si. Potrudili se bomo po svojih najboljših močeh. 😁

Na ehrana.si ti želimo poletje polno gurmanskih užitkov, morja, opravljenih izpitov in vsega kar si najbolj želiš.

Uživaj!

ekipa ehrana.si