Poletna študentska ponudba

Študentski boni tudi poleti? Preveri poletne študentske ugodnosti na ehrana.si!

Študentski boni bi seveda sedli tudi poleti. Vlada tega sicer ne razume, razumejo pa številne dostave na ehrana.si. Zate smo zato pripravli seznam restavracij, pri katerih lahko tudi poleti naročiš poceni dostavo hrane na dom! Vse kar potrebuješ je študentska izkaznica, ki jo ob dostavi predložiš namesto bona.

Vse dostave s poletnimi študentskimi ugodnostmi najdeš v filtru za študentsko ponudbo. Študentske subvencije se vrnejo 15. avgusta – takrat bomo študentsko ponudbo spremenili nazaj na normalno stanje.

Pizza | Študentski boni

—————

Študentski boni v Ljubljani

Nesporni zmagovalec v študentskih poletnih ugodnosti je Tandoori! Študentski meni namreč tudi v obdobju brez bonov stane le 3.7€! Tandoori zate pripravlja indijske in bengalske specialitete.

Tudi Halo Pinki vas ima rad. Med 15.7. in 15.8. boste za študentsko kosilo odšteli le 6.53€. Naročiš lahko pizzo, hamburger, mehiško, kosilo, jedi z žara, lasagne, testenine ali solato, zraven pa ti pripadajo še sadje in juha ali solata.

Pizza Fon Salamon je odlična izbira za prijatelje. Namesto ene velike pizze lahko namreč naročite dve mali – tako si lahko ceno bona razdeliš na pol ali pa malo počastiš prijatelja. 😉 Cena poletnega bona je 6.5€. V ponudbi imajo poleg pizze še mehiško, hamburgerje, kebab, žar, zrazke, jedi na žlico in ostalo.

Pri Halo Janez lahko študentsko pojedino naročiš za 6.4€. Na izbiro imaš pizze, kosila, jedi z žara, burgerje, mehiško ali solato. Baje, da majo ful dober calzone.

Šefla bo poskrbela zate, če ti bo zapasala domača hrana. Poleg dunajcev lahko naročiš ocvrt sir, fitnes meni ali enega od dnevnih menijev. V teh najdeš testenine, goveji golaž, kalamare in še mnogo drugih specialitet.  Vse to le za 6.63€.

Halo Katra slovi po svoji dolgoletni tradiciji kvalitetne dostave. Imajo bogato ponudbo raznovrstnih jedi. Naročiš lahko pizze, testenine, hamburgerje, jedi z žara, piščančje jedi, ribe, solate, kebab, tortilje, jufke … Za študentsko kosilo boste odšteli 7€.

Za izvrstno ponudbo mehiških jedi in jedi z žara se obrnite na Imperio Mexicano in Balkan Express. Doplačilo znaša 7€.

Študentski boni

———

Študentski boni v Celju 

Celjani lahko v Piceriji Oliva Celje naročite zelo ugodno pizzo, burger, solato, testenine, mesne jedi, mehiško in še več. Le za 5.3€!

Če si želite, da dodamo še kakšne študentom prijazne restavracije, nas prosim kontaktirajte na info@ehrana.si. Potrudili se bomo po svojih najboljših močeh. 😁

Na ehrana.si ti želimo poletje polno gurmanskih užitkov, morja, opravljenih izpitov in vsega kar si najbolj želiš.

Uživaj!

ekipa ehrana.si

Študentski boni