dostava maribor

Dostava hrane z laskavim naslovom TOP2015 je…

Dostava hrane: Kateri so najboljši?

Pri ehrana.si smo tekom celega leta 2015 pozorno spremljali, kateri dostavljalci hrane na dom so vam najbolj všeč ter kateri so najboljši v različnih kategorijah. Pripravljeni smo, da vam razglasimo najboljše v letu 2015.

Za laskavi naslov TOP2015 smo primerjali ponudnike dostave hrane na dom v naslednjih kategorijah:

  1. Hitra in prijazna dostava hrane na dom
  2. Najhitrejše potrjevanje naročil za dostavo hrane na dom
  3. Največkrat naročena jed preko portala ehrana.si
  4. Najboljša ocena na portalu ehrana.si
  5. Največ pozitivnih komentarjev na ehana.si

Ponosno razglašamo, katere restavracije so bile najboljše v posamezni kategoriji v letu 2015:

 

1. Hitra in prijazna dostava hrane na dom:

Po mnenju naših uporabnikov je bila najhitrejša in najbolj prijazna dostava v letu 2015 kitajska restavracija Halo Hong Kong. Celo leto so se nadvse trudili, da je vaš lačen želodček kar najhitreje potešen. Čestitamo!

halo hong kong: morske jedi

Kitajska restavracija Halo Hong Kong

2. Najhitrejše potrjevanje naročil:

Vsi vemo, da je čakanje na sprejem naročila lahko zelo nadležno. Tega pa se je v letu 2015 še posebej zavedala Restavracija in pizzeria B2 iz Ljubljane. Njihov povprečni čas sprejema naročila je daleč najkrajši izmed vseh restavracij na portalu ehrana.si. Čestitamo!

restavracija in pizzeria b2: pizze

Restavracija in pizzerija B2

3. Največkrat naročena jed:

O tem, katere jedi so med slovenci najbolj popularne za dostavo hrane na dom smo že pisali. Torej, komu gre nagrada za največkrat naročeno jed na portalu ehrana.si? Največkrat naročena jed preko ehrana.si je taquitos, nagrada pa gre dostavi Halo Pinki. Čestitamo!

halo pinki: mehiska hrana

Halo Pinki

4. Najboljša ocena na ehrana.si:

Katero restavracijo ste uporabniki leta 2015 ocenili kot najboljšo? Rezultat tu je zelo tesen, saj vam je večina restavracij bila zelo všeč. Kot kriterij za izbiro najboljšega v tej kategoriji smo upoštevali tudi število glasov. Izbrali smo tistega, ki ima vsaj 100 glasov ter najboljšo oceno. Zmagovalec je kitajska restavracija Rdeče jabolko z 590 glasovi in oceno 4.5. Čestitamo!

rdece jaboko kitajska hrana

Kitajska restavracija Rdeče jabolko

 

5. Najbolj pozitivno komentirana restavracija:

Tudi v letu 2015 ste naši uporabniki pridno objavljali svoje komentarje o restavracijah, hrani in dostavljalcih. Za to se vam iskreno zahvaljujemo. Vaše mnenje je najpomembnejše. Za vse oddane komentarje smo vam hvaležni tako mi, kot tudi vsi ostali uporabniki portala. Največ pozitivnih komentarjev pa ste v letu 2015 namenili dostavi Top Chef. Izgleda, da so vaš njihovi burgerji zares prepričali. Čestitamo!

top chef burgerji

Top Chef

 

Še enkrat čestitke vsem prejemnikom TOP2015 naslova. Upamo, da je taka nagrada še dodaten zagon za trud tudi v prihodnje. Vsem uporabnikom pa se iskreno zahvaljujemo za pridno komentiranje in ocenjevanje hrane in ponudnikov dostave na dom!