indijska hrana: nabodala

Kje naročiti dostavo v Celju?

Celjan, preberi si, kje se dobro je!

Klikneš na ehrano, izbereš svoj meni, še en klik in v kratkem času bo hrana pri tebi. 🙂

Ljubljančani, Mariborčani, Kranjčani in še mnogi drugi čakajo na svoj obrok, medtem ko doma gledajo TV in uživajo v družbi svojih najdražjih. Tudi Celjani so eni izmed tistih, ki imajo privilegij, da se jim ni potrebno več ukvarjati s kuhanjem, zapravljati čas za pranje posode itd.. in svoj dragoceni čas raje namenijo za kaj drugega. Kar štirje so tisti, ki bodo s svojo kulinariko razvajali Celjane, in to kar na njihovem domačem kavču.

Celjan: KJE NAROČITI?

Če si študent in si željan pravega hamburgerja, ogromne pice, sveže pečenih rebrc ali pa hrustljavega piščanca,  definitivno naročiš dostavo v Piceriji Oliva Celje. Ker so že vrsto let znani po svoje odličnosti, osebje zagotavlja, da boste prav gotovo ostali siti. Poleg tega imajo možnosti študentskih bonov in ta stane le 3.9 eur. 🙂

juicy-burger

 

Picerija Verona je ena izmed tistih, ki je znana po odličnih storitvah in se uvršča v sam vrh kakovosti.  ” Skrbno sledimo zahtevam in trendom tržišča, tako da lahko gostom vedno znova ponudimo kakovostno storitev. Osebje je vedno pripravljeno prisluhniti vašim željam in poskrbeti , da se boste vedno prijetno počutili. Izpolnili bomo vaša pričakovanja, če se boste odločili le za kratek postanek ali pa morda praznovanje vašega rojstnega dneva, obletnice ali kakšno druge priložnosti. Trenutno se ponašamo z najboljšo dostavo hrane v Celju.” Kaj je še lahko boljšega, kot to, da se mastiš s slastnim buritom kar doma (imajo namreč tudi ponudbo mehiške hrane), ali pa si ustvariš dopustniško vzdušje ob lignjih po tržaško s prilogo.  Pizza meni Lino, meni Lada, meni Šime in meni Kviki, pa bodo poskrbeli, da tudi naši najmlajši ne bodo lačni. Za vse tiste, ki ohranjajo svojo postavo in želijo bit fit, imajo pa posebne menije, ki jih na portalu ehrana najdemo pod zavihkom fit prehrana in vključujejo predvsem pestro ponudbo solat in nizkokalorični jedi. Tudi študentov niso pustili ravnodušnih, saj bodo ti je za 3.86 eur dobili celo pojedino.

5-17-07set1 464

Ste ljubitelji race, riža, govedine, takšnih in drugačnih omakic? Če je izpolnjen ta pogoj in ste hkrati iz Celja, potem prav gotovo obožujete Kitajski Dvor Celje. Ker so odpri vsak dan med 10.00 in 23.00 uro, tudi tisti, ki jih lakota prime kasneje, ne bodo šli lačni spat. Specialitete, ki jih ti ponujajo, so: mongolsko pečeno meso, piščanec na vroči plošči, pekoča omaka osmih zakladov, škampi na vroči plošči in še veliko drugih.  Da se bodo sline pocedile tudi vegetarijancem, naj omenimo še pestro izbiro vegi jedi kot so: sladko kisli tofu, brokoli v omaki, ocvrti jajčevci v zelenjavni omaki itd… Če slučajno še niste imeli privilegija poskusiti juhe s plavutjo morskega psa, potem je Kitajski Dvor Celje pravi naslov za novo doživetje. Da so študentom prijazni, dokazuje to, da je doplačilo študentskega bone le tri evre. Ugodno mar ne? 🙂

Japanese ramen, or noodles served in a broth garnished with vegetables and meat, served in two bowls with chopsticks

Ena izmed tistih, ki vas bo razvajala bo tudi Pizzeria Diavolo. Gratinirani sladki štruklji s cimetovo in vanilijevo omako bodo več kot odličen  desert po pleskavici v lepinji s pečeno papriko. Pestra izbira jedi z žara in mesnih jedi, bo prav gotovo privabila veliko mesojedih ljubiteljev. Tudi če niste čez mejo, si lahko pričarate pravo italijansko vzdušje ob navijanju špagetov s paradižnikovo omako in olivami ali pa bolognese. Ali vas zanima, kaj se skriva na krožniku z imenom Testenine Diavolo? Z dvema klikoma boš na ehrana.si lahko naročil svoje in potešil radovednost.

spaghetti-alla-bolonose

Ali vam kruli v želodcu Celjani?

Hitro si privoščite poln krožnik svoje najljubše jedi kar doma v svojem udobju! 😀