Zdrava dostava | ehrana.si

Zdrava Dostava osvaja Slovenijo: preveri TOP ponudnike zdrave prehrane

Na ehrana.si smo v zadnjem času priča porastu ponudnikov, ki pripravljajo hrano na zdrav način – poimenovali smo jih kar “zdrava dostava“. 😋 Nič čudnega, vsak od nas kdaj pa kdaj nima časa, da bi si pripravil polnovreden in hkrati okusen, topel obrok. Prav tako nas veliko dela v službah, katerih okolica ne premore bogate izbire restavracij. To še ne pomeni, da se je treba sprijazniti s “fast food” varijanto ali pa solatko!

Poleg hrane, ki je pripravljena na zdrav način, postajajo vse bolj priljubljeni tudi LCHF menuji za športnike in seveda za vse, ki želijo p-ostati FIT. V tem prispevku boš izvedel/a, kako se lahko tudi s pomočjo dostave pripraviš na poletje. 😅

Zdrava dostava | Ljubljana: Super Babi

Super Babi | ehrana.si | Zdrava dostava

Super Babi zate pripravi prav vse, od okusnih in zdravih zajtrkov, do božanskih LCHF tortic. Vmes seveda najdeš domače jedi v stilu enolončnic, rižot, testenin, mesnih jedi in tako dalje. Njihov jedilnik se redno spreminja, saj nudijo le jedi iz svežih sestavin, ki jih trenutno imajo. Super Babi poleg tvojih brbončic, skrbi tudi za tvoje telo – za vsako jed posebaj izračunajo točno vrednost makrohranil, v ponudbi pa imajo tako LCHF jedi (več maščob, manj OH), kot FIT jedi (več kompleksnih OH, manj maščob). Naj ti fitnes hrana ne predstavlja več neslanega piščanca in na vodi kuhanega riža!Naroci pri Super babi | Zdrava dostavaPoleg tega je Babi tudi cenovno ugodna. Zajtrke in juhe pri njej dobite že od 3€ naprej, glavne jedi pa že od 4.5€ dalje. Ob naročilu v vrednosti nad 6€ je dostava brezplačna. Naročiš lahko vsak delovni dan od 7ih do 23ih!

Zdrava dostava | Kranj: Mama Katja 

Mama Katja | ehrana.si | Zdrava dostava

Mama Katja je navdihujoča zgodba o uspehu. Kot socialna kulturologinja in antropologinja je Mama Katja, po drugi porodniški, odprla kar si je že dolgo želela – svojo kuhinjo. Začelo se je s sendviči, solatami in dnevnimi juhami, ki jih je sama pripravljala, skuhala in dostavljala. Sedaj je njena ponudba bolj bogata, vendar zaradi tega nič manj kakovostna. Na njenem jedilniku poleg sendvičev, solat in juh najdete tudi burgerje in uravnotežena dnevna kosila oz. malice. Mama Katja pri pripravi svojih jedi uporablja predvsem sestavine slovenskih proizvajalcev: »Sir dobim iz sirarne Gorišek, Podjedovi z Olševka mi vozijo skuto, jogurte, mladi sir in podobno, Štajnbirt mi dobavlja meso, Umnik kruh, […].«Naroci pri Mami Katji| Zdrava dostavaTudi Mama Katja se ponaša z nizkimi cenami. Sendviče pri njej dobite že za 2.8€, malice, ki sestojijo iz kombinacij juhe / sladice / solate / glavne jedi pa dobite že od 5€ dalje! Minimalno naročilo je 6€, dostavlja v Kranju in okolici, naročila pa lahko oddate vsak delovni dan med 7. in 14. uro.

Zdrava dostava | Domžale: Bistro Piknik

Bistro Piknik | ehrana.si | Zdrava dostava

Bistro Piknik po pravici imenujejo tudi “oaza zdrave prehrane“. Od ostalih ponudnikov dostave hrane na dom se loči po svoji vegetarijanski ponudbi. Vse jedi lahko pripravijo tudi vegansko, tako vegetarijanske kot veganske jedi pa so pripravljene izključno iz visoko kakovostnih sestavin domačih ponudnikov. Na Piknikovi ponudbi najdemo vse od okusnih glavnih jedi in malic do burgerjev in solat. Lačnim študentom nudijo tudi študentsko ponudbo z nižjimi cenami, ob predložitvi študentske izkaznice.Naroci pri Bistro Piknik| Zdrava dostavaBistro Piknik ti zdrav in okusen obrok dostavi po ugodnih cenah. Minimalno naročilo je le 4€, kar sovpada s študentskim doplačilom za obrok. Malico si lahko privoščite že za 5.5€, za glavno jed pa boste odšteli od 6€ dalje. Bistro Piknik dostavlja v Domžale, Ljubljano in Komendo, ob naročilu nad 30€ pa prejmete še 10% popust.

Upamo, da smo ti vsaj malo olajšali izbiro zajtrka, kosila ali kočerje. 🍲👍

Želimo ti lep dan in dober tek!

ekipa ehrana.si

One thought on “Zdrava Dostava osvaja Slovenijo: preveri TOP ponudnike zdrave prehrane

Comments are closed.